Akcija prikupljanja hrane za Tarrine zekače

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Puffy » sri sij 16, 2008 13:03 pm

Evo ovako izgleda njihova zdjelica nakon svakog drugog obroka, al ne kuzim, uvijek ostave pelete i da im ih sad dam ne bi ih jeli, jedino npr, ako su jako jako gladni, i tako ja stalno stavljam novo pojede se staro, ostavlja se staro , pa nece, pa hoce, al na kraju vrece od npr.3kg, ne ostane nis, ne znam kako :hm: ali ne ostane, ali ako mi ostane ide ravno tvojim zekacima :D

slika
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la annie » čet sij 17, 2008 11:51 am

ovako i Jurekova zdjelica izgleda-skupljat cu Tarra za tvoje pa kad skupim dovoljno se nadjemo!
"Ono što te ne ubije, ojača te!"
annie
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tarra » čet sij 17, 2008 12:31 pm

Može,čim bude količina da se isplati doć (što veća to mi je lakše) javi :)
A ostali-imam firmin autek na raspolaganju ovaj petak nadam se navečer...
kako vam odgovara da sve tada ,jednom vožnjom, riješim? :)

Ili imate gdje držati pa kad još sakupite,možda bu neki zecosastanak (koji btw već dulje nije bio :P,već mi falite :) ) i sve usput uzmem?
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » čet sij 17, 2008 15:33 pm

tarra je napisao/la:A ostali-imam firmin autek na raspolaganju ovaj petak nadam se navečer...

a gdje?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » čet sij 17, 2008 15:37 pm

Još nije sigurno točno kad i gdje jer dečko ide na teren s njim pa tko zna kad će se vratiti (ovisi hoće li doći na faks po mene ili kako već)..
Mogu skombinirat ak mi kažete gdje ste otprilike makar na pm,sa mobićima i vrijeme kad možete,pa redom sve pokupim :)
Ako ne ovaj,onda idući petak :)

EDIT:
sad sam proučila malo,vidim da ste mi svi na trasi centar-heinzlova-velesajam,taman da nastavim prema Zaprešiću.
Evo dat ću sve od sebe da to riješim već sutra da vam ne stoji predugo,i sad sam baš htjela reć da ću gozbu dokumentirati al sam se sjetila da nemam trenutno fotić..no moći ćete ih zamisliti kak kolektivno klopaju,a fotke stižu neki dr put :)
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tarra » pet sij 18, 2008 23:05 pm

Sve skupljeno! :D
Sa zecova -Charlie,pufica,Bubica,Kallista više nego sam mislila (ono što sam puficu pitala,kaj tvoji jedu kad ti je tolko puno ostalo-namještaj? ;D ) preko 8 i pol kila :)

Zloćka mi se sa dr foruma sama javila sa preko 4 kile suhog, te me iznenadila sa 2.5 kg jabuka i isto toliko naranča za koje se posebno veselim jer će je mnogi moji prvi put klopati :)

Imam ravno 18 kg hrane koje im nosim sutra!! Presretna sam danas,hvala dobri ljudi :luv: :luv: :luv:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la annie » sri sij 23, 2008 15:04 pm

mi uredno skupljamo, no pošto smo tek krenuli, nadam se da ćemo za mjesec-dva doći do neke veće kilaže za pokloniti :)
"Ono što te ne ubije, ojača te!"
annie
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kalissta » čet sij 24, 2008 16:10 pm

Baš mi je drago da se sve fino skuplja, i da se napokon hrana više ne baca... :P

Vidim svašta se izdešavalo dok mene nije bilo... prvi put sam na forumu nakon 2 mjeseca tak da ni nisam odgovorila svima koji su se htjeli naći samnom da mi daju hranu koju prosljeđujem dalje Tarri i ovim se putem svima ispričavam... fakat mi je žao... :sad: :sad: :sad:

Inače ja vam živim na trgu pa ako nenađete kojim slučajem termin da se nađete s Tarrom možete hranu meni ostaviti pa ću je ja lako prosljediti Tarri. Obećajem da ću ovu temu redovito čitati da nebi opet bilo i ostavljam vam brojeve mobitela na koje me možete kontaktirati!
098 196 96 23
091 939 32 73

P.S. Tarra mogle bi stvarno jedan dan na kavu kad ćeš se zaletiti do centra fakat mi je više dosta da dođeš a ja nemogu, već mi je fakat neugodno :blush:
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la tarra » čet sij 24, 2008 16:21 pm

annie bit ćemo u kontaktu kad dođe do veće količine :)

Kallista što se tiče kave,kad ti/nam prođu rokovi :D
I hvala kallista ti si pokrenula ovo i širi se na svašta od hrane, svega lijepog dobijem čemu se veselim kao malo djete, nadam se da će iduće zime biti još nekih i "službenih" sponzora... :) :) :)

Samo da mi se stvori mjesto gdje ću ih moći navesti jer mi je prvo to potrebno. Netko mi je već ponudio pomoć oko toga,nadam se da će nečeg biti jer bi mi puno značilo i ja se ovim putem toj osobi ,već na dobroj volji zahvaljujem!! :luv:
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kalissta » čet sij 24, 2008 16:50 pm

Sad ja malo moram nekaj žicati... :D moja mala jede samo domaće sjeno, a sad sam već pomalo kratka sa istim... bilo bi super ako mi neko možda može dati malo sijena, tek tolko da imam za prvu ruku dok mi baka ne dofura... Hvala unaprijed
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la tarra » čet sij 24, 2008 18:05 pm

Bum ti ja iščeprkala iz bala koje nisu uništili,mislim da ih ima još par takvih :D ,idem ovaj vikend gore ,pa natrpam i pošaljem u nedjelju sa sekom i mamom u stan i ti pokupiš jedan dan navečer jer ste blizu ;)
Kolko trebaš?
Sam me podsjeti na mob u subotu!
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kalissta » pet sij 25, 2008 17:15 pm

Hvala ti puno, jedna vrečica će biti dovoljno...tek tolko da imam dok mi baka ne donese... hvala ti puno ;D
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la salatica » pon vel 18, 2008 16:49 pm

javljam da imam koju kilicu peleta :)

prilikom nabavke došlo je do fatalne greške, pa se ispostavilo da je to uglavnom viskokalorična hrana za bebe, Prestige, koju moji mogu vidjeti jedino nacrtanu jer će inače biti širi nego dulji :D
salatica

PostPostao/la tarra » pon vel 18, 2008 23:45 pm

Primljeno na znanje :D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tonino » pet vel 22, 2008 16:25 pm

Ja sam isto sakupila nešto hrane. :) Moj malac je dosta izbirljiv tako da ima i zelenih štapića, i sjemenki, kukuruza, pšenice..
tonino
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan