nemoguce stetocine...sto napraviti da ne poludim

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la anabi5 » čet srp 10, 2008 20:01 pm

Nemoj se dati isprovocirati! Nitko ih neće voljeti ko ti i ne daj da te izbaci iz takta! Primi se posla da nema razloga prigovarati i radi po svom pa makar ti ja došla pomoć! :D
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » pet srp 11, 2008 12:07 pm

ma nema tu vise prigovaranja, vece su tu stvari u igri...

bongec me vise ne voli, tuce me i rezi na mene cim se priblizim :sad:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la anabi5 » pet srp 11, 2008 13:13 pm

A ne znam kaj da velim. Jako mi je žao jer znam koliko ti znače. Ako smislim nekaj pametno... :wub:
Ana slika
anabi5
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » pet srp 11, 2008 13:36 pm

Poopy, da napravimo radnu akciju jedan vikend i dovedemo stan u red, bez da starci znaju, pa kada dođu i vide da je stan u redu to će im valjda začepiti usta (bem ti ljuta sam na takve starce)
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » pet srp 11, 2008 14:46 pm

ja sam za radnu akciju i kad treba dodjem

nis ti njih ne mucis - oni kuze da si ti iznervirana i reagiraju, jos im se malo poremetila rutina i jupi

drzi se!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet srp 11, 2008 15:38 pm

ma uopce stan nije takav problem nego to sto oni zele kontrolu nad nama. stan je "unisten" jedino ovim njihovim krecenjem a to cu ja dovesti u red. to je njihovo maslo. osim toga mislim uskoro drvenariju farbati ali to isto nece biti toliko posla...

stvar je u njihovim glavama :(
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » pet srp 11, 2008 21:12 pm

Pratim ovu temu napreskokce.
Sigurno da nije laksa situacija. Ne držim stranu tvojim starcima i ne znam koliko je stan uništen ali treba razumijeti i njihovu stranu ukoliko su životinje njihove kćeri poglodale njihov namještaj.
S druge strane, ja da ne mogu naći zajednički jezik sa svojima lijepo bih otišla u podstanare i ne bih kidala svoje živce. Razmisli o tome.
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » ned srp 13, 2008 7:16 am

eh ina velim da kunici nisu razlog samo sredstvo. poglodali su par stokova. nista nerjesivo.

a da mogu u podstanare mislis da vec ne bi otisla...i ovako sam u dugovima i ja nikad ne bi mogla sestru ostaviti samu na milost i nemilost njih. o tako necem mogu pricat tek za 2 godine kada ona zavrsi faks.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Miss Filipa » ned srp 13, 2008 12:17 pm

Moja mala ljubica je napravila rupetinu u zidu ispod sekinog kreveta! ;D Rupa je promjera 20 i više cm! :blink:
Filla, je moja mala kraljica, Filla, Filla ...
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la anci » ned srp 13, 2008 16:49 pm

smisli nekakvi govor.npr.govori starcima nonstop da ti zecici puno znace i da ako te imalo vole pustit ceti da ih zadrzis jer nemozes ni zamislit svoj zivot bez tih dlakavih malih uhatih stvorenja i onda se usred svog govora rasplaci.pa roditelji su ti sigurno postoji neki nacin da ih nagovoris.mozda pomognu molicavi pogledi.ja bi to napravila da sam u tvojoj situaciji i nebi popustala.nemoj dopustit da te izbace iz takta.drzim ti fige! :hm:
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la moxa » pon srp 14, 2008 6:35 am

zekica_poopy je napisao/la:eh ina velim da kunici nisu razlog samo sredstvo. poglodali su par stokova. nista nerjesivo.

a da mogu u podstanare mislis da vec ne bi otisla...i ovako sam u dugovima i ja nikad ne bi mogla sestru ostaviti samu na milost i nemilost njih. o tako necem mogu pricat tek za 2 godine kada ona zavrsi faks.

Al se mozes zaprijetit time, pa ako treba mozete zajedno u podstanare, ako je starcima cilj obje vas otjerat neka pate, nakon mjesec dana brijem da bi vas brzo zvali, a ako ne bi ko ih je..., snaci cete se nekako dok treba. Gle, ako do toga dodje lako se stegne remen i snadje neko vrijeme, znam po vlastitom iskustvu.
Stara, za radne akcije i bilo kakvu pomoc racunaj i na mene, samo zovi!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » pon srp 14, 2008 19:07 pm

ne mozemo zajedno u podstanare jer jedva spajajamo kraj s krajem sad kada njoj oni jos uvijek daju nesto para. nazalost ne mozemo...

ma mislim da ne razumijete o kakvim se osobama radi tj. osobi - jer moj otac nije u toj kategoriji ali on nije taj koji se moze za ista izboriti, inace bi vec davno otisao. stvar je u tome da jedino sto uspjevam - je ignoriranje. ignoriram to sto prica i radim po svome. jer ono sto sam si zacrtala je da ja niti kunici nejdemo odavde - a ona ima i policiju i sud ako mi se zeli zainatiti.

situacija se smirila jer se skoncentrirala na druge probleme. tako da za sada je sve okej.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la tina m » sri srp 16, 2008 15:37 pm

Želim da se sve kod tebe smiri.
I meni je mama bila protiv toga da Đuro bude s nama. Žestoko se protiv toga borila. No ja sam ostala pri svom. Tvrdoglavo sam se borila za njega pa i plakala. A za razliku od mame, tata je popustio i doslovce obožava Đuru I ON NJEGA. Zapravo Đuro se mame kloni onjuši ju a zatim pobjegne. A jednom se od ljubomore i inata spišao i po njoj i po sestri.
Svim srcem želim da riješiš taj problem.
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la fleshettes » ned srp 27, 2008 12:05 pm

pročitala sam upravo cijeli topic i baš onako, glupo je kako tek nakon kaj vidiš tuđu veću nesreću, shvatiš koliko si sam zapravo sretan :/

najveća šteta koju moj mali đubar radi je pišanje izvan wc-a, ratne operacije da bi se došlo do cvijeća i upadanje u kantu za smeće u potrazi za nečim jestivim.
imam arsenal oglodanih knjiga, papira i kutija, ali nakon što sam razmjestila sav namještaj tako da on ni ne vidi gdje se sve to njemu zanimljivo nalazi, sve je u redu..
mali lopov ima pristup svom mom namještaju, zavjesama, prekrivačima, odjeći i ništa od toga ga ne zanima (kucam u drvo)..

uglavnom, baš mi je žao zbog cijele tvoje situacije, pogotovo zbog apsurda što se sad još i oni moraju ljutit na tebe ni krivu ni dužnu :sad:
slažem se sa svima koji su rekli da ih trebaš ostavit u toj njihovoj sobi.. natrpaj ju svim mogućim nepotrebnim stvarima koje nađeš pa neka ih to zabavlja.. nakon par dana, tjedana, mjeseci, će se naviknut i prestat ljutit. držim fige da mama ne pozove socijalnog radnika :wink:
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la *Martina* » pet kol 01, 2008 13:54 pm

hm..jako zeznuto.pokušaj ovako,kad ideš nekuda zatvori ih u neku prostoriju da što manje štete naprave,a kad si kod kuće pusti ih opet,i kad vidiš da su krenuli nešto glođat,polako im priđi da se ne uplaše i spremi ih u kavez.tako svaki put.možda onda shvate da ne smiju. i u kavez im stavi grančica,komadić drveta ili što pa nek glođu do mile volje...vrijedi pokušati..
*Martina*
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan