Nije bed... Da počnem ispočetka.
Zašto kunić? Zato jer sam veliki ljubitelj životinja, imala sam kroz život skoro pa sve od ribica, papige, hrčka (koji mi je bio omiljeni jer je bio moje malo divlje prase

) pa do cimerice bivše i njezinog zlatnog retrivera kojeg sam jako voljela i sad mi ponekad fali.
Kunić sad jer imam vremena koje mogu odvojiti za brigu o životinji i osjećaj da će mi to obogatiti dane druženjem, veseljem i maženjem
Iskreno, mislila sam kupiti, ali eto... Oggi mi se jako sviđa, pa ako još mogu pomoći i udomiti, dapače, puno bolje. Ne kažem da ovim zekanima iz pet shopova ne treba vlasnik ali on mi je baš predivan.
Imam veliki dvosoban stan u kući gdje ima prostora za kretanje koliko mu srce želi. Ima dosta i vrta okolo di se može igrati, naravno uz nadzor. Svi moji sustanari (koji su ispod mene) se slažu da dođe a vjerujem i kad ga vide da će se rastopiti ko i ja na prvu. Dakle, i kad radim uvijek ima nekoga tko će pripaziti na njega da ima vodu, sijena itd. a usput i zabavu
Prošla sam skoro pa cijeli forum u zadnjih par mjeseci, pročitala o prehrani, njezi, smještaju i mislim da za početak glavne i bitne stvari znam. Naravno, ako negdje zapne, znam di imam pomoć
Vetrinar u slučaju da se razboli nije problem, jer ću sve dati da mu bude dobro. Prije će on imati nego ja sve potrebno.
Ne shvaćam kunića kao igračku, sad ću ga malo maziti paziti pa kad mi dojadi ajmo dalje, takve tipove ljudi ne razumijem i apsolutno ne podnosim, a i imam 23 god. pa drugačije gledam na životinje.
Znam da će mi vratiti neupitnom ljubavi ako se tako odnosim prema njemu. Životinje su predivna bića, za razliku od nas ljudi ponekad...
Ako vas bilo šta konkretno još zanima a da nisam navela u ovom eseju iznad, slobodno pitajte
Ja već evo lagano tugujem jer mi se zeko simba ne javlja i danas sam se 4 puta logirala da vidim kakav odgovor, ali ništa