Mogu ja početi? 1979. bijaše dobra berba

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
a vjerojatno će se još pokoji naći no to je mentalitet ljudi koji nam općenito a ne samo radi tih izjava-ne paše

Puffy je napisao/la:Ja sam definitivno za!!!!!!! Pa da znam sa kim pricam, nije mi isto jel mi daje savjet neki neiskusni da ne kazem neki balavac ili je to ozbiljan odrastao covjek

Puffy je napisao/la:Ja sam definitivno za!!!!!!! Pa da znam sa kim pricam, nije mi isto jel mi daje savjet neki neiskusni da ne kazem neki balavac ili je to ozbiljan odrastao covjek
bez obzira što imam kunića 8 godina 

Kaj Grga ima 8g?!?

Puffy je napisao/la:Ma nisam mislila na tebe, vidi ti se po postovima da si aktivna u svim temema, pa to nesto znaci isto, a i poslusala sam tvoje savjete premda imas manje god od mene, god nisu vazne, al na ono balavac sam mislila na maloljetnike, tipa 15g i nizee, oni zicher nemaju puno iskustva, a pogotovo ne zeca starog 8g![]()
![]()
![]()
Kaj Grga ima 8g?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
tu sam na forumu već od početka 2007....i svaki dan čitam teme u zdrastvenim raspravama i svaki dan učim sve po malo, a puno toga sam naučila u godinu dana...pročitala sam sve u prvoj pomoći i nije mi problem pročitati opet...ne treba mi se obraćati kao nekom djetetu...nisam glupa...i sigurno imam više iskustva od nekoga koji "prvi put vidi kunića" i koji ga prvi put ima...ccc 

, i svi se odmah nađu uvrijeđeni ne samo za god vezano u vise tema danas
, necu vise nis komentirat
... Pa zato ima opcija ako netko ne zeli da mu pisu god i da se zna koliko ima nece napisat, a ostali hoce, tako da su svi na kraju zadovoljni 

Puffy je napisao/la:Ma nisam mislila na tebe, vidi ti se po postovima da si aktivna u svim temema, pa to nesto znaci isto, a i poslusala sam tvoje savjete premda imas manje god od mene, god nisu vazne, al na ono balavac sam mislila na maloljetnike, tipa 15g i nizee, oni zicher nemaju puno iskustva, a pogotovo ne zeca starog 8g![]()
![]()
![]()
Kaj Grga ima 8g?!?
![]()
![]()
![]()
![]()

Puffy je napisao/la:Kak su danas svi osjetljivi![]()
![]()
, i svi se odmah nađu uvrijeđeni ne samo za god vezano u vise tema danas
![]()
, necu vise nis komentirat
![]()
... Pa zato ima opcija ako netko ne zeli da mu pisu god i da se zna koliko ima nece napisat, a ostali hoce, tako da su svi na kraju zadovoljni
...čak sam se nasmijala tome
...ja želim da mi pišu godine i ponosna sam što sam najmlađi član ovog foruma
...i sama si rekla da god nisu važne...tek sam počela učit, ali imam puno iskustva(ne puno kao ostali, ali ipak nešto imam)... 

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.