Kad sam popila kavu, htjela sam je skinuti sa kreveta i odnijeti u kavez da mogu nastaviti spavati - radim od 8, onda se dogodilo nešto što me šokiralo. Nije htjela ući u kavez i cijelo vrijeme mi je obilazila oko ruke, glasno stenjući, a kad sam joj stavila ruku ispod stomaka da je unesem u kavez, onda je "odradila posao" na mojoj ruci.
i usput me cijelo vrijeme grickala
Ona ima samo 5 mjeseci

Da, a već par dana ispušta kuglice po stanu - inače to radi isključivo u WC-u
Koliko će to trajati?????
Kad se mogu najranije sterilizirati?
Koliko košta sterilizacija?

da,sa 5 mjeseci je moja tina naveliko jahala sve do čega je došla, a najviše sirotu tonku...
ugl, odi veterinaru neka ju pregleda i procijeni jel dovoljno zrela za sterilizaciju, ali ja pretpostavljam da je... ionako se na to i čeka još par dana, tako da ja vjerujem da ćete odmah dogovoriti termin... inače, ako se dobro sjećam, ja sam plaćala 400 kn po zekici...

...neki naskakuju,neki kruze oko nogu i ispustaju glasove...nekima traje duze vrijeme...nekima traje pa se smiri pa se opet pojavi...ja osobno kad sam procitala naslov sam mislila sta se desilo,kad ono curica je samo u pubertetu....sterilizacija se svakako preporucuje radi velikog postotka tumora maternice kod starijih zenki.

pa sve ostalo