Uši

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Uši

PostPostao/la Zec Vice » pet svi 11, 2012 17:11 pm

Nisam znala di bi stavila ovu temu,pa molim administratore da promijene ako je krivo
Vice je kako sam prije par dana doznala, (a i slutila sam tako) mješanac ovnolikog i običnog orijaša.
To sam i sama skužila jer mu je jedno uho spušteno (desno) a drugo (lijevo) drži uspravno.
Sad me zanima,hoće li se njemu to lijevo spustiti ili desno podignuti ili će ostati ovako.?
Ne smeta meni to,a ni njemu,samo me čisto onako,zanima.
Hvala unaprijed.
(A evo i slike da vidite to)
slika ovo je slika od prije 3 mjeseca,kada su mu uši bile normalne, ali od tada se desno počelo spuštati

slika a to je slika novija malo, može se vidjeti dobro.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Uši

PostPostao/la Lilo » pet svi 11, 2012 18:34 pm

ako je križanac uši će ostati ovako....ni gore ni dole!ja osobno nevolim kad ljudi to rade tj.križaju pasmine.postoji nekoliko rayloga zbog cega to ne podržavam.ako želiš da mu se ćim vise spuste,kao ovnolikom gladi mu uši u korjenu svaki dan prema dolje.no nikad mu neće same stajati dolje,uvjek će ih moći podignuti,osim naravno ako nije ovnoliki-što mi ne izgleda baš...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

Re: Uši

PostPostao/la bibika » pet svi 11, 2012 22:25 pm

;D meni je to baš "guba" (sviđa mi se). moj Loki ima takve uši, i, sad mislim da znam tko je poslužio za primjer scenaristi serije "Alf". ;D (Loki još ima čuperke duge dlake na glavi, ma, isti "Alf").
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan