Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Jura je napisao/la:ima li netko ideju gdje bih u Zagrebu mogao kupiti gumu kao ona od koje se rade tepisi za automobile na metre!? ...ili neki ful mekani linoleum??
kod mene nema tepiha, a zecu je na parketu ko nama na ledu. sad ima ispred gajbe plahtu i uglavnom po njoj trči i skače. problem je što tu plahtu voli i popišati, pa nam lagano nestaje starih plahtiza sad bez greške koristi svoj wc i ne piša nigdje drugdje osim na tu plahtu.
tražim neku podlogu koju bi bilo lako oprati, a da je dovoljno mekana da mu se ne skliže. super bi bila neka rebrasta guma.

Ima osiguranu sitericu i još dvoje ljudi u rezervi za igranje. Valjda bu to funkcioniralo!? ...Ne mogu ga nositi sa sobom.

plahte koje popiski operes u masini, tako ja napravim ako se moj nekad popiski (rijetko), to se lako skine.
.
Jura je napisao/la:Smiju li oni uopće jesti svježu travu!?

nego da mu ne bude nesto? I nece u kavez pa to ti je, a nuzdu obavlja pored wc-solje, pametan neki zec 

Ne pomažu ni slastice kao nagrada. Ma lud je kad ju vidi, a samo jednom smo ju probali staviti.
Stavim lajnu na krevet i nema šanse da se popne gore
Ne voli ni da mu se diraju šape, ali obožava ćeškanje po obrazu 

kuglice vise ne ostavlja nigde sem u wc-u, ali ovo je jednostavno tako odlucila i to je.. drzim fige da ti ipak tvog zeku uspes navici iskljucivo na wc :]

dollypony je napisao/la:moram reci jos nesto, vidim da kazes da ima 3 meseca, onda ne bi smeo jos jesti svezu travu... to tek nakon 5-6 meseci starosti polako uvodite![]()
ovo kazem jer si negde iznad pitao =]

.gif)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.