evo da se malo javim o Nellyci i novostima u životu
Prošli četvrtak smo prošli sterilizaciju u "DON"u, bilo je par malo bolnih dana,ali sada smo bolje. Prošli one ružne trenutke s bolovima, davanjem inekcija i osiguravanjem mira i topline. Sreća pa sam se sad odlučila ju sterilizirat jer su mi veterinari rekli da je po maternici imala kvržice što bi moglo upućivati na tumore-blago rečeno sam se na smrt isprepadala nakon toga,ali su me razuvjerili da bi sad trebalo sve biti ok. Dobro se oporavlja, vesela je, tjera mačke po stanu i čeka trenutak da skoči na neke fotelje (ostale od stanodavca) koje joj očito smrde,pa ih grize i zapišava-već se pomirih da ću gazdama morat platit 3 fotelje(iako su dozlaboga ružne,a i stare).
Dane provodit izležavajući na kauču i ganjajući mačke. Preuzela je dominaciju nad prostorom mačjih grebalica. Mustra se zavuče u kućicu u grebalici i napada mačku koja se približi... na drugim teritorijima su si super,ali grebalica se ne smije dirat
imam tonu slika,ali eto obećajem-danas/sutra stavljam pokoju sliku/video tu na forum

pozdrav zecoljupci moji