Obožava nanati sa nama u krevetu i tada se izvali sa sve četiri u zraku.
Najviše volim kada trči oko mene u krug i kada zecoplesari

[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/zeko3.jpg/]
Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
Bijou je napisao/la:Presmiješan čupavac, od 5 slika, on na 4 spava...slatkica!
wildflower je napisao/la:Evo jučer smo bili na kraćenju zubića, moram reći da veliki minus ide Dr.Poliću u Rijeci, odnosno njegovom asistentu koji mu je na prošlom kraćenju zubi prije manje od 28 dana uspio upropastiti donje zube, Ozzyu su pukli kada ih je kratio![]()
![]()
No jučer smo išli u Njušku i super su se ponjeli prema njemu, pregledali ga detaljno. Samo me brinu ti zubići.
Siroče je bio toliko prestrašen da kad smo došli doma samo se htio maziti i prespavao je sa nama u krevetu al već ujutro je bio onaj stari i zecoplesario ko lud ujutro![]()
Lori7 je napisao/la:wildflower je napisao/la:Evo jučer smo bili na kraćenju zubića, moram reći da veliki minus ide Dr.Poliću u Rijeci, odnosno njegovom asistentu koji mu je na prošlom kraćenju zubi prije manje od 28 dana uspio upropastiti donje zube, Ozzyu su pukli kada ih je kratio![]()
![]()
No jučer smo išli u Njušku i super su se ponjeli prema njemu, pregledali ga detaljno. Samo me brinu ti zubići.
Siroče je bio toliko prestrašen da kad smo došli doma samo se htio maziti i prespavao je sa nama u krevetu al već ujutro je bio onaj stari i zecoplesario ko lud ujutro![]()
slatkec malimoraš pripaziti na prehranu zbog zubića
Pahuljica_Ri je napisao/la:Bože, kako sam čupav..![]()
![]()
preslatka mazica!
![]()
wildflower je napisao/la:Lori7 je napisao/la:wildflower je napisao/la:Evo jučer smo bili na kraćenju zubića, moram reći da veliki minus ide Dr.Poliću u Rijeci, odnosno njegovom asistentu koji mu je na prošlom kraćenju zubi prije manje od 28 dana uspio upropastiti donje zube, Ozzyu su pukli kada ih je kratio![]()
![]()
slatkec malimoraš pripaziti na prehranu zbog zubića
A trudim se, rekao je vet da bi trebalo biti sve ok, samo da treba pričekati da mu narastu.svejedno, brinem se iako Ozzy jede kao poveće prase
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.