kaka i piša pokrevetu...

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: kaka i piša pokrevetu...

PostPostao/la Simbica » sri srp 17, 2013 8:04 am

Evo i nas u klubu zabiberenih i natopljenih kreveta :lud:

Daklem... Nas je zecov po cijele dane pusten u kcerkinoj sobi koja ima izlaz na poveci balkon i svo sam ga vrijeme hvalila kako se nikad nije ni popisao ni pokakao nigdje osim u svom kavezu ili na wc-ima. Povremeno smo ga pustali i u nasu sobu i svaki, bas svaki put kad bi dosao na nas krevet ukrasio bi ga kuglicama. To mi cak i nije bio problem, medutim zadnja tri dana svaki dan perem i plahte i navlake od jogija jer ih svaki dan zapisava! :ljut:

Vidim da su vase metode dresura razlicite. Pokusat cemo primjenjivat vase savjete redom, pa koja upali... Drz'te nam palceve jer ce inace muz i mene i zeca strpati i zatvoriti u gajbu :P
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri srp 17, 2013 9:21 am

vjerojatno je zeko usao u pubertet..za pocetak prekrij krevet plasticnim stolnjakom da barem ne moras prat sve svaki dan
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Simbica » sri srp 17, 2013 9:33 am

Za pocetak je dobio zabranu ulaska u nasu sobu i skakanja na nas krevet. 40 kvadrata (sto kcerkine sobe, sto balkona) ce mu za sada biti sasvim dovoljno. To je nekako od pocetka njegov 'osnovni prostor' za kretanje, pa ocito nema (jos uvijek) potrebu za obiljezavanjem tog prostora (kuc-kuc-kuc!) :D Nas je krevet nesto veci i zecovu idealan poligon za istrcavanje i zecoples, ali to zapisavanje miramo nekako preodgojiti. Vidjet cu kako cemo rijesiti problem nase sobe i ostalih prostorija u kuci :rolleyes:

Mozda cemo uspjeti rijesiti problem nakon kastracije, izlaska iz puberteta ili dobivanjem zeco-drustva. Cerada na bracnom krevetu ne bi prosla u kucnom parlamentu :P
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri srp 17, 2013 12:16 pm

moj stan ima 32 kvadrata tako da nekako mislim da ce mu tih 40 biti dovoljno :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri srp 17, 2013 12:47 pm

Simbica je napisao/la:Evo i nas u klubu zabiberenih i natopljenih kreveta :lud:

Ja tako spavam tri godine, samo povremeno me pocasti time da presspavam u rodjenom krevetu suva, inace joj je fetis da mi to uradi tik uz noge ili na meni :lud: ... U pocetku sam mislila da je zbog mirisa drugih zeceva ili zivotinja uopste, koje sam stalno negde imala u kuci na udomljavanju, lecenju, neke sredjivala van... I prestala sam sa tim.
Prestala i ona jedno krace vreme.
I nije samo krevet u pitanju mislim da su i ljudi, jer to gospoja radi i u vozu kada putujemo izadje da se popiski i to obavezno uz mene, nikako na mesto koje izabere i Krcko ili bilo koje drugo, to radi i kada smo kod mojih, ali onda vise voli mog brata i njegov krevet...

Sve u svemu moze biti i prisvajanje teritorije a i ljudi.

Pri tom, to nikada nije radila PRE STERILIZACIJE. Ocigledno da to ne mora biti samo zbog hormona ;)
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Simbica » sri srp 17, 2013 13:16 pm

Jao, Klio, svaki put kad ti vidim u potpisu ovog tvog sivo-bijelog zecova, raspametim se. Pravi je bombon! :zeko3:
Sad mi je prilika da ti to i kazem :zeko8:

Nego, što se pisanja tice... Naravno da mi smeta ta njegova/njezina nehigijena :ljut: ali mi sve još teže pada jer piša (k'o na vraga) bas (i samo) po bracnom krevetu! Muz voli tog 'pacova' (kako ga od milja zove :P ) ali kaze da je moja obveza preodgojit ga (jer smo kcer i ja navaljivale za nabavu novog ljubimca :zeko5: ). Khm, tata je bio protiv zecova jer u kuci s nama zivi jos i jedan obozavani starosjedioc - pas :D
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bijou » sri srp 17, 2013 13:32 pm

Klio je napisao/la:
Simbica je napisao/la:Evo i nas u klubu zabiberenih i natopljenih kreveta :lud:

Pri tom, to nikada nije radila PRE STERILIZACIJE. Ocigledno da to ne mora biti samo zbog hormona ;)

I moja nakon sterilizacije. Svaki dan mijenjam plahte, prekrivan krevet s razno-raznim ručnicima/dekicama/najlonima, borim se na razne načine...ali sam i ja donekle kriva jer je puštam da bude na krevetu, dapače, navečer uživamo kad se stisne između nas... :zeko3: Moj muž na sreću ne njurga, samo mi se smije jer se uredno popiša na mom dijelu kreveta...mene više voli... :zeko3:
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Simbica » sri srp 17, 2013 13:43 pm

Bijou je napisao/la:Moj muž na sreću ne njurga, samo mi se smije jer se uredno popiša na mom dijelu kreveta...mene više voli... :zeko3:

E, vidis... Nas zecov ocito vise voli mog muza nego on njega jer se zecov uglavnom mota po njegovoj strani kreveta :D iako bi meni bilo i lakse i draze da je na mojoj strani :rolleyes:

Ali, da nas moderatori ne kude, da ne odemo previse offtopic... :dragonn-ccc-e:
Zadnja izmjena: Simbica; sri srp 17, 2013 13:46 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » sri srp 17, 2013 13:44 pm

Bijou je napisao/la:mene više voli... :zeko3:

hahahah, e to i ja tako tumacim, mada je to jedini izraz njene ljubavi koji pokazuje prema meni :D

Simbica je napisao/la:svaki put kad ti vidim u potpisu ovog tvog sivo-bijelog zecova, raspametim se

Biberko, stvarno je poseban :D :D Njega su ukrali moji roditelji na kvarno i vazniji im je od mene i brata i nece da mi ga vrate :)

Inace sto se piskanja tice, metod jeste i da im se jedno vreme brani da budu na krevetu.
E sada, posto meni piski jedino Bjanka a Krcko oduvek spava sa mnom, i to je zakon koji se ne menja, malo je nezgodno i zao mi da nju teram a on opet ako je ne oteram i on mukica spava na njenoj pisacki. Bas kad premasi svaku meru, par noci zrtvujem ne spavam, ne dam joj na krevet i ona onda bude mirna jedno mesec dana.
Inace imam musemu ispod plahte, jer pokusaji sa pelenama su propali. Otkada je musema ispod plahte redje to radi (znaci ne 5 puta tokom noci ili dana, vec 1-2 puta), verovatno jer se ne upije odmah pa i njoj njeno mesto bude mokro.
Kada su vrucine, obavezno, ali bukvalno obavezno, stane meni na noge i piski mi po nogama. Probudi me jako ruzan vreo i mokar osecaj :dragonn-ccc-e: SVAKO VECE... dok ne krene njen progon sa kreveta :dragonn-ccc-e: .
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Simbica » sri srp 17, 2013 13:54 pm

Klio je napisao/la:Otkada je musema ispod plahte redje to radi.

Sto ti je to musema?! :rolleyes:

Inace, da si mi blize, i ja bih ti Biberka otela i ne bih ti ga vratila, taman za drustvo meni i mojoj Biberki :P
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » sri srp 17, 2013 14:01 pm

Simbica je napisao/la:
Klio je napisao/la:Otkada je musema ispod plahte redje to radi.

Sto ti je to musema?! :rolleyes:

Mushema, tako se kaze, pa ono sto se stavlja i bebama u krevecu, ali sam kupila vecu... pokriva pola kreveta. Stavim je ispod plahte.... Tako vec pola godine, tek sada je smanjila, aali ne nadam se od nje previse, prosto kada sam videla da to radi i kada odemo negde drugo, piski uz mene, na meni, ili na krevetu mog brata (kog tog momenta vise gotivi), takva je i gotovo.

Simbica je napisao/la:Inace, da si mi blize, i ja bih ti Biberka otela i ne bih ti ga vratila, taman za drustvo meni i mojoj Biberki :P

Eh njega svi sada hoce :D :D Pre cetiri godine kada je bio kod mene na udomljavanju niko pogodan ga nije hteo, tako da je ostao... I stvarno je poseban :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan