Pitanje

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Pitanje

PostPostao/la altan » sri ožu 06, 2013 15:40 pm

stavi joj jos jedan macji wc..onu kadicu i u njega metni zdjelice i sijeno..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bijou » pet ožu 22, 2013 8:44 am

Lilo je napisao/la:pa stavi sijeno u košaricu od nelakiranog šiblja! malo jede sijeno ,malo košaru... ;D !Ili joj narući neku sjenilicu...ima netko ljepu drvenu... :hm: sjetit ću se... :dry:

Košarica kupljena! Dovoljno je velika da uđe u nju i ima mjesta i za nju i za sijeno. Sijena više nema po kući, ne razbacuje, a košarica se lijepo uklopila. Pored košarice su posudice za vodu i suhu hranu. Ja zadovoljna, a i ona!
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 22, 2013 15:57 pm

Bijou je napisao/la:Košarica kupljena! Dovoljno je velika da uđe u nju i ima mjesta i za nju i za sijeno. Sijena više nema po kući, ne razbacuje, a košarica se lijepo uklopila. Pored košarice su posudice za vodu i suhu hranu. Ja zadovoljna, a i ona!

Drago mi je da si uspjela riješit problem :wink: :zeko3:
p.s meni s košarom nije uspjelo, izvlače sijeno van i razmeču po- svuda :ljut: ali to se događa kad im dajem sijeno izvan gajbe (u gajbici i ako rastepu, ostane nutra)
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la wildflower » pet ožu 22, 2013 19:34 pm

Bijou je napisao/la:
Lilo je napisao/la:pa stavi sijeno u košaricu od nelakiranog šiblja! malo jede sijeno ,malo košaru... ;D !Ili joj narući neku sjenilicu...ima netko ljepu drvenu... :hm: sjetit ću se... :dry:

Košarica kupljena! Dovoljno je velika da uđe u nju i ima mjesta i za nju i za sijeno. Sijena više nema po kući, ne razbacuje, a košarica se lijepo uklopila. Pored košarice su posudice za vodu i suhu hranu. Ja zadovoljna, a i ona!

Di si uzela košaricu?
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Bijou » pon ožu 25, 2013 9:14 am

MBM vrtni centar na Škurinjama, onaj odmah do Pet shopa. Visoka cca 13 cm, dužina cca 45 ili 50 x 35. Bubam napamet mjere, ali tu negdje...
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la wildflower » pon ožu 25, 2013 10:45 am

Bijou je napisao/la:MBM vrtni centar na Škurinjama, onaj odmah do Pet shopa. Visoka cca 13 cm, dužina cca 45 ili 50 x 35. Bubam napamet mjere, ali tu negdje...

Ajde baci slikicu ili link kad stigneš :wink:
wildflower
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan