Umjetna trava za dvoriste zeke

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Umjetna trava za dvoriste zeke

PostPostao/la hrca10 » sub ruj 03, 2016 19:46 pm

Pozdrav svima, prije 3 dana kupio sam zeni za godisnjicu patuljastog kunica, oboje smo odusevljeni, obozavamo zivotinje, pa tako i nju.
Super je, razigrana, mazna, jos se malo plasi i voli piskiti po kutnoj di se mazimo, ali nauciti ce. Moje pitanjce je, u planu mi je napraviti joj kucicu od osb ploca, koja bi imala izlaz u njeno vlastito ogradjeno dvoriste u stanu, posto puno radimo, da se zabavlja dok nas nema, mene zanima dali bi bilo stetno za zeku staviti umjetnu travu posto postoji mogucnost da ju papa?

Hvala ja odgovorima, i ispricavam se ako je na pogresnom mjestu tema.
hrca10
Kunić
Kunić

Re: Umjetna trava za dvoriste zeke

PostPostao/la Zecovi.Net » uto ruj 20, 2016 12:34 pm

pozdrav i dobrodosli, preporucam da stavite neki komad tepisona s kratkim nitima za koji zekica nece biti zainteresirana da gricka:)
bojim se da ce umjetnu travu htjeti jesti, a to moze dovesti do ozbiljnih komplikacija u probavi, kod mekseg tepisona cete biti sigurni da joj nece izazvati natiske na malim stopalima, a i vama ce biti lakse za cistiti, posto ce biti kuglica i sijena posvuda;)
Zecovi.Net
Zecovi.Net webmaster

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan