Okej, eto uspjela sam postati slike, doduse iznerviralo me sto nisam mogla sve u jedan post (pise: nemoguce odrediti velicinu slike :?)
Evo sad da i ja kazem koju. Malena je dosla k nama prije tjedan dana, brzo smo se odlucili na to iako ja nisam imala iskustva s drzanjem zecova, dok moj muz jeste. Pokupili smo je, doveli doma i prezentirali gajbu, sve je brzo prihvatila i vec prvu vecer je skakala oko nas i mazila se, opustila se i vec nakon dva dana pokazala je ko sefuje u kuci

nenormalno, nikakav strah, ma ni od cega. Imam strah da je nekad ne bi sutnuli ili zgazili, jer ta se ne mice s puta kad se hoda

al ajd..
Sta mene brine, hm... Citajuci sam naisla na razne stvari, recimo da nesmiju biti mladji od 8 tjedana (dosla mi je sa 6 :( ), ne smiju jesti zeleno, (

), a i imam pitanja o ovoj svemogucoj hrani iz vreca koju toliko preporucate. Moram odmah reci da nisam imala pojma da nesmijem tak malu uzeti (ljudi prodavali, ja rekoh mrvica slatka, i nazovem i kupim je), a kamoli da ne smiju zeleno jesti (spakovana je vec bila s salaticom i mrkvom u kutijici). Kupili smo mi njoj tu hranu u vreci, kupila nesto bez secera,i to jede ali ne pretjerano, tri dana je trajala zdjelica unutra, sijena ima koliko hoce, iz prilozenog se vidi da nije samo gajba dovoljna, mora se i samoposluziti

vodu joj dajem iz pojilice jer je napravila poplavu u kavezu iz zdjelice (rekoh bolje je jer prirodnije je iz zdjelice, ma zaboravi. Sad naganja kuglicu i presmijesna mi je, ide joj). U kavezu je piljevina, ima velik kavez al namjeravam zaposliti kuma da nam napravi jos jedan sprat s kucicom (vidjeh negdje na forumu, ekstra je

). Ima dosta igrackica koje je zaokupljaju, i mislim da je sretna kod nas
Eh sad... Recite mi sta da radim s tom hranom, ne znajuci smo joj davali salaticu i mrkvu i travu koje naprosto obozava, ali jede i sve drugo. Nisam primjetila nikakve posljedice, kaka je vrhunska, piski normalno i pije... Ne znam dal je sad pametno da joj to ukinem, rekose mi da ih sve tako hrane od pocetka, mama ima 6 godina, seke 4 itd. Sestricna mi je isto rekla da i njen isto tako, i danas ima tri godine i zrav ko drvo. Pa nije valjda da joj moze nesto biti? Iskreno, ja sam vise protiv ove vrecirane hrane, ne vjerujem ja da je ta kemija toliko zdrava i da toliko poboljsava sve to kaj pise... Odgojila sam ja konja, koji je izlozbenog potencijala, bez ikakvih tih "prijeko potrebnih" dodataka, na sijenu i zrnu i vodi, i nikad joj nista nije falilo, nikakve bolesti i promjene, samo je rasla i razvijala se, prekrasne dlake i proporcija.. I onda mi ljudi kazu: a vidim ja da ti njoj dajes ovo, i ovo, i ono, nemre ona bez tog i tog takve rezultate postic. Mos si mislit.
Molim Vas da mi pomognete, zelim mrvici samo najbolje i ne zelim da joj nesto bude... Samo me nemojte sad napast
veselim se savjetima i pomoci! lp