Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
zubati je napisao/la:kad mu se smije davati povrće i zelenilo.
zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo.
zubati je napisao/la:zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo.
hvala na obavijesti tek je jedan dan kod nas doma i čini mi se puno preplašen da se maziti ali se sav sklupča koliko im treba da se udomače i opuste.
Ella-RI je napisao/la:zubati je napisao/la:zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo.
hvala na obavijesti tek je jedan dan kod nas doma i čini mi se puno preplašen da se maziti ali se sav sklupča koliko im treba da se udomače i opuste.
koliko je star?
Ella-RI je napisao/la:zubati je napisao/la:zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo.
koliko je star?
virion je napisao/la:Da li ima i neogranicene kolicine sijena?
zubati je napisao/la:puno mu je veća kakica,zbog čega je mu je to sad tako molim ako neko zna
zubati je napisao/la:zašto kunić kad ga pustim van da šeta stalno je kod mojih nogu i liže ih
Laren je napisao/la:zubati je napisao/la:zašto kunić kad ga pustim van da šeta stalno je kod mojih nogu i liže ih
ovdje piše puno zanimljivih stvari vezano za ponašanje zekana http://www.zecovi.net/ponasanje/Rjecnik ... tijela.htm
možda pronađeš i odgovor na pitanje
a također u dijelu foruma "Ponašanje i društveni život kunića" imaš topic GOVOR TIJELA I PONASANJE-sto vam kunic zeli reci? viewtopic.php?f=8&t=70
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.