s velikom tugom moram dati Uho moje na udomljavanje... Nas dvije smo same u stanu, a zbog novog posla cesto putujem i nema me po par dana, pa svu brigu preuzima moja mama... Prije je bilo lakse jer sam bila s deckom, ali smo u medjuvremenu prekinuli... Tako da smo nas dvije usamljene... Mislim da bi bila puno sretnija kad bi imala nekog tko bi mogao provoditi vise vremena s njom... Ehh, bas mi i ne ide u zadnje vrijeme u zivotu
Uglavnom, Mrkvica je prava mala slatkica, ima godinu i pol (sterilizirana) i najveca je maza na svijetu. Mislim da se ona moze i po par sati maziti bez prestanka. Da se nositi kad je dobre volje, jedino sto ju onda obavezno morate nagraditi s brusnicom
I inace je slaba na hranu... valjda je na mene
Voli gledati TV sa mnom (Mentalista pogotovo). Grickanje namjestaja ju uopce ne zanima, ali ako naidje na nekakav kabel...to joj je specijalnost
Tako da, maknite sve kablove, ali mislim da to i nije neki velik problem... Inace je cijelo vrijeme pustena, nikad nije bila u kavezu. Nikad nije imala zdravstvenih problema, vedrog je duha i voli puno plesati i puno pusica davati
Naucena je na wc i nikad nisam imala problema s tim.S njom ide i gajbica, wc, posudice, igracke, hrana, sijeno, pelete, transporter, kucica, povodac (koji mrzi, ali je super za igru), tunel, i sve ostalo sto posjeduje...
Glavni uvjet za udomljavanje je da moze biti pustena cijelo vrijeme... A plus bi bio kad bi dosla kod nekog decka
Sve eventualne troskove za lijecenje nekih buducih zdravstvenih problema (kojih nece biti, nadam se) cu vrlo rado podmiriti. I vrlo mi je bitno da mi osoba koja ce ju udomiti javlja tu i tamo njeno stanje...i salje par slikica?
Inace smo iz Zagreba, a njene slikice mozete vidjeti tu: viewtopic.php?f=11&t=5659
Ovo mi je bilo uzasno tesko pisati, htjela bih da mogu drugacije...
Ako sam nesto zaboravila napisati, pitajte...
Hvala svima, pusa od mene i Mrkvice

Tako bi se rijesio i prijevoz... Ne znam da li ste u mogucnosti takvo nesto napraviti?

ujea !!!!!!! super se sve posložilo !!!!!

Ali mislim da cinim dobru stvar i jako me veseli sto ce imati konacno nekog svog za igru i glupiranje...
Jedino ne znam kak ce Mrkvica reagirati po noci ako bude zatvorena jer je navikla na slobodu... Trebate ju onda dobro izmorit i izgnjavit prek dana, tak da se navecer samo srusi od umora