s velikom tugom moram dati Uho moje na udomljavanje... Nas dvije smo same u stanu, a zbog novog posla cesto putujem i nema me po par dana, pa svu brigu preuzima moja mama... Prije je bilo lakse jer sam bila s deckom, ali smo u medjuvremenu prekinuli... Tako da smo nas dvije usamljene... Mislim da bi bila puno sretnija kad bi imala nekog tko bi mogao provoditi vise vremena s njom... Ehh, bas mi i ne ide u zadnje vrijeme u zivotu

Uglavnom, Mrkvica je prava mala slatkica, ima godinu i pol (sterilizirana) i najveca je maza na svijetu. Mislim da se ona moze i po par sati maziti bez prestanka. Da se nositi kad je dobre volje, jedino sto ju onda obavezno morate nagraditi s brusnicom

S njom ide i gajbica, wc, posudice, igracke, hrana, sijeno, pelete, transporter, kucica, povodac (koji mrzi, ali je super za igru), tunel, i sve ostalo sto posjeduje...
Glavni uvjet za udomljavanje je da moze biti pustena cijelo vrijeme... A plus bi bio kad bi dosla kod nekog decka

Inace smo iz Zagreba, a njene slikice mozete vidjeti tu: viewtopic.php?f=11&t=5659
Ovo mi je bilo uzasno tesko pisati, htjela bih da mogu drugacije...
Ako sam nesto zaboravila napisati, pitajte...
Hvala svima, pusa od mene i Mrkvice