Mrkvica trazi topli dom - NAŠLA I DOM I DEČKA :)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Mrkvica trazi topli dom - NAŠLA I DOM I DEČKA :)

PostPostao/la Waka » pon stu 14, 2011 8:56 am

Dragi svi,

s velikom tugom moram dati Uho moje na udomljavanje... Nas dvije smo same u stanu, a zbog novog posla cesto putujem i nema me po par dana, pa svu brigu preuzima moja mama... Prije je bilo lakse jer sam bila s deckom, ali smo u medjuvremenu prekinuli... Tako da smo nas dvije usamljene... Mislim da bi bila puno sretnija kad bi imala nekog tko bi mogao provoditi vise vremena s njom... Ehh, bas mi i ne ide u zadnje vrijeme u zivotu :sad:

Uglavnom, Mrkvica je prava mala slatkica, ima godinu i pol (sterilizirana) i najveca je maza na svijetu. Mislim da se ona moze i po par sati maziti bez prestanka. Da se nositi kad je dobre volje, jedino sto ju onda obavezno morate nagraditi s brusnicom :) I inace je slaba na hranu... valjda je na mene :) Voli gledati TV sa mnom (Mentalista pogotovo). Grickanje namjestaja ju uopce ne zanima, ali ako naidje na nekakav kabel...to joj je specijalnost :) Tako da, maknite sve kablove, ali mislim da to i nije neki velik problem... Inace je cijelo vrijeme pustena, nikad nije bila u kavezu. Nikad nije imala zdravstvenih problema, vedrog je duha i voli puno plesati i puno pusica davati :zeko3: Naucena je na wc i nikad nisam imala problema s tim.

S njom ide i gajbica, wc, posudice, igracke, hrana, sijeno, pelete, transporter, kucica, povodac (koji mrzi, ali je super za igru), tunel, i sve ostalo sto posjeduje...

Glavni uvjet za udomljavanje je da moze biti pustena cijelo vrijeme... A plus bi bio kad bi dosla kod nekog decka :zeko8: Sve eventualne troskove za lijecenje nekih buducih zdravstvenih problema (kojih nece biti, nadam se) cu vrlo rado podmiriti. I vrlo mi je bitno da mi osoba koja ce ju udomiti javlja tu i tamo njeno stanje...i salje par slikica? :blush:

Inace smo iz Zagreba, a njene slikice mozete vidjeti tu: viewtopic.php?f=11&t=5659

Ovo mi je bilo uzasno tesko pisati, htjela bih da mogu drugacije...

Ako sam nesto zaboravila napisati, pitajte...

Hvala svima, pusa od mene i Mrkvice :zeko3:
Zadnja izmjena: Waka; sub pro 24, 2011 17:00 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Waka
Kunić
Kunić

Re: Mrkvica trazi topli dom

PostPostao/la ars » pon stu 14, 2011 9:54 am

Obavezno sliku, radi lakšeg udomljavanja :)
Žao mi je što ju morate dati..
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Waka » pon stu 14, 2011 9:59 am

Poslala sam link na topic koji sam otvorila za njen rockas, tam ima dosta slikica... viewtopic.php?f=11&t=5659

Imam jos puno njenih slika, ali sam sad na poslu, pa ne mogu uploadati...budem cim dodjem doma...

I meni je zao, srce mi se kida.. :sad:
Waka
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » pon stu 14, 2011 10:02 am

Aha link mi nije radio pa nisam primijetila odmah, sori. :blush:

krasna ovnolika dama :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » pon stu 14, 2011 12:09 pm

Mislim da takva ljepotica neće dugo čekati svog Romea. Ajde ljudi, svi koji razmišljate o nabavci društva za svoje dečke. ovo je idelna prilika. Predivna sterilizirana cura. Kastrirajte dečka, ako već niste i poklonite mu curu :) biti će to velika ljubav
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ivana » pon stu 14, 2011 12:24 pm

mi smo pali u komu kada smo vidjeli ovu curicu, naime prije godinu dana smo udomili Vladimira i već duže vrijeme razmišljamo da mu nabavimo curku. Vladimir nije nažalost kastriran, uopće ne znam gdje da ga vodim na kastraciju. Mi živimo u Belišću, to je 30 km udaljeno od Osijeka i stalno se raspitujemo o nekom dobrom vetu. Imali smo prije Galilea koji uginuo nakon tri i pol god. i kada je bio bolestan vodili smo ga u Osijek kod dr, Jankovića, ne znm šta bih napisala o njemu, da li je za kastraciju ili???
Vladimir je cijeli dan pušten jedino je po noći u gajbici i ne buni se, dakle voljeli bi vašu curicu, ako ste za, samo ponavljam ne znam šta ću s njim za kastraciju. Puna sam nepovjerenja u ove vet. :nowink:
ivana
Zečić
Zečić

PostPostao/la ars » pon stu 14, 2011 13:50 pm

Pa ako ste stvarno voljni kastrirati dečka (financijski i ostalo) i uzeti mu ovu curku, probajte smisliti nešto da doletite do Zagreba to obaviti, kastracija u Bubi prođe kao da kastracije nije ni bilo :) Isplati se, to treba kad tad obaviti, a sad imate priliku za idealnu steriliziranu curu. Vjerujem da vam je daleko i da nije baš zgodno, ali zbilja mislim da je dobra prilika, nije Zg preko svijeta.
Zadnja izmjena: ars; pon stu 14, 2011 13:51 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » pon stu 14, 2011 13:51 pm

Preporuke za Osijek su:

OSIJEK

VETAM
Biljska cesta 7
31 000 Osijek
031 286 087
099 461 873

Natasa Koncar, dr.vet.med.; Domagoj Babac, dr.vet.med.; Hrvoje Kurevija, dr.vet.med. (kastracije i sterilizacije), Dragan Lenđel, dr.vet.med.

preporuka: zelimir

DR - DOOLITLE
Goran Spasovski , dr.vet.med
Sv. Josipa Radnika 25
31 000 Osijek
TEL. 031 272 230
Preporuka: Musi
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Waka » pon stu 14, 2011 17:01 pm

... hvala svima na komentarima... nisam mislila da cu ikad zavrsiti u ovom topicu.... :sad:

Ivana, bilo bi odlicno (i puno bolje za oboje) kada bi se Vladimir kastrirao... Ako su financije problem, rado cu uskociti. Kao sto je ars rekla, bilo bi super kada bi to mogli obaviti u Bubi (tamo je i Mrkvica sterilizirana), a i ja zivim minutu od Bube :wink: Tako bi se rijesio i prijevoz... Ne znam da li ste u mogucnosti takvo nesto napraviti?

Jako me veseli sto bi Mrkvica dobila decka :zeko3: Konacno da i ona vidi malo svoje vrste, a ne samo nas gromade koje ju gnjavimo cijelo vrijeme :D

Kakvog je Vladimir inace karaktera? Jel puno papa? Mislim da ce mu Mrkvica svu hranu oteti :zeko7:
Waka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Waka » pon stu 14, 2011 17:06 pm

Sad je Mrkvica vidjela Vladimira i kaze da odobrava i da je zgodniji od mene... :D Vladek je bas slatki! :zeko8:
Waka
Kunić
Kunić

PostPostao/la ivana » pon stu 14, 2011 17:40 pm

Waka, mi ćemo se sutra raspitati u ove dvije veterinarske u Osijeku pa ćemo se odlućiti, ne znam koliko je tebi hitno?
Voljela bih kada bi nas M rkvica čekala a ne da mi cvaknemo jajčeko a ona našla novog frajera. Nemoguće nam je to obaviti u ZG zbog financijske situacije,.Imam dvoje studenata ali ako bismo ovdje rješili i bude sve ok kad se Vladek oporavi rado bismo ju dopremili u Belišće. Imamo prijatelja koji radi u ZG (on nam je i Vladimira dovezao iz ZG), samo kažem sada treba sve uskladiti.
Vladimir je predivan jedino nam kod njega smeta što se ne da držati ali inače je divan, nije baš nešto prevelika izjelica, ima neki svoj red za klopu i toga se striktno drži, jedino kad nanjuši da neko jede jabuku ili bananu onda nema zaustavljanja i ničega se ne boji, penje se doslovce u usta onom tko ako nešto želiš znati možemo se čuti jede,na mail.
ivana
Zečić
Zečić

PostPostao/la bibika » pon stu 14, 2011 18:34 pm

:ujea: ujea !!!!!!! super se sve posložilo !!!!!
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » pon stu 14, 2011 19:03 pm

ajme ova dva zeceka bi bili krasni zajedno..nadam se da cete se uspjet dogovorit :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » uto stu 15, 2011 7:25 am

Kad se male ruke slože ....... :)
Vjerujem da je ovo praktički gotova priča :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Waka » uto stu 15, 2011 9:53 am

Ivana, Mrkvica ce cekati na svog Vladeka, tak da se ne trebate brinuti zbog toga, meni pase da je jos malo sa mnom... ovo mi je sve nekak prebrzo :huh: Ali mislim da cinim dobru stvar i jako me veseli sto ce imati konacno nekog svog za igru i glupiranje... :cool: Jedino ne znam kak ce Mrkvica reagirati po noci ako bude zatvorena jer je navikla na slobodu... Trebate ju onda dobro izmorit i izgnjavit prek dana, tak da se navecer samo srusi od umora :D Ma sigurna sam da ce njih dvoje ludovat skupa i da ce im biti lijepo... Poslat cu Vam jos sve informacije, navike i rituale Mrkvice na mail?

Super je i sto imate prijevoz, nadam se da Mrkvici nece biti prestresno jer se inace ne voli voziti autom... Javite mi onda sto ste odlucili za kastraciju i otprilike kad bi dosli po nju...

Bas sam tuzna, ali i sretna jer vidim da Mica moja ide u dobre ruke (i sapice) :zeko8:
Waka
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan