Kunić 1, 5 mj- hrana za bebe

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Kunić 1, 5 mj- hrana za bebe

PostPostao/la Kekin » ned lip 19, 2011 21:12 pm

Evo dobila sam malog kunića Kekina, vele da ima 1,5 mj- pa sam mu kupila hranu za odrasle jer nigdje u Velikoj Gorici nisam našla za bebe kuniće. Zapravo to je bila jedina vrsta hrane koju su imali. Na jednom drugom mjestu je bila neka skroz mi neka nepoznata i jeftinog izgleda i ona na rinfuzu.
Da li moze ova hrana ostat?
ako ne-
Da li netko zna da li negdje ima za male u Gorici, koju vrst da kupim i koliko košta?
Zg mi nije bas zgodno ić.
Smijem li mu davat domaći kukuruz?

btw kupila sam ovu hranu
http://i55.tinypic.com/1zybloo.jpg
ps- predstavit cemo se na pdf-u slike...nisam primijetila da ima pdf zelje i pozdravi :D
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

Re: Kunić 1, 5 mj- hrana za bebe

PostPostao/la ars » ned lip 19, 2011 21:16 pm

Za bebe jedino Cuni Junior od Versele Laga. Raspitaj se po pet shopovima za to, ako već ne možeš do zg probaj nekako naručiti ili da ti netko donese ili pošalje, jer nijedna druga hrana nije dobra za bebe.

Kukuruz nikako, to ih samo tovi bezveze! To ne davati ni kad bude velik. I neograničene količine sijena i svježu vodu uvijek neka ima! Vitakraftove proizvode izbjegavati jer su nekvalitetni.

Pošto ne samo da imaš malu bebu kunića nego je i pola mjeseca prerano odvojen od majke, tako da zbilja ne preporučujem eksperimentiranje s bilo kojom drugom hranom osim Juniora. I tako do 6. mjeseca života, a onda polako prelaziti na svježu hranu.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kekin » ned lip 19, 2011 21:26 pm

ars je napisao/la:Za bebe jedino Cuni Junior od Versele Laga. Raspitaj se po pet shopovima za to, ako već ne možeš do zg probaj nekako naručiti ili da ti netko donese ili pošalje, jer nijedna druga hrana nije dobra za bebe.

Kukuruz nikako, to ih samo tovi bezveze! To ne davati ni kad bude velik. I neograničene količine sijena i svježu vodu uvijek neka ima! Vitakraftove proizvode izbjegavati jer su nekvalitetni.

Pošto ne samo da imaš malu bebu kunića nego je i pola mjeseca prerano odvojen od majke, tako da zbilja ne preporučujem eksperimentiranje s bilo kojom drugom hranom osim Juniora. I tako do 6. mjeseca života, a onda polako prelaziti na svježu hranu.

Gdje sigurno ima u Zg to za kupit? Ako ću već ić da ne lutam okolo :)
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » ned lip 19, 2011 22:09 pm

U Zagrebu tog imaš posvuda, ali najsigurnije je da odeš u Pet Centar u Heinzelovoj ili Drvinju, ili u Amazonu u Importanne galeriji, tamo će sigurno biti, kvartovski shopovi znaju nekad ostati i bez.

Također i Su Dal: http://www.su-dal.hr/ Skladište im je u Adžijinoj - sami centar. Mislim da je netko pisao ovdje da oni imaju i velika pakiranja Juniora a time i jeftinije cijene, to bi ti bilo super da ne dolaziš svakih mjesec dana pošto će dugo vremena papati isključivo to od gotove hrane.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kekin » ned lip 19, 2011 22:54 pm

Danke šun :D

Sutra ću mu nabavit tu hranu..bolje spriječit nego skupo liječit :)

posto je tak mali i fali mu svasta u probavi postoje li kakvi probiotici za njih? onak kao za nas sto imaju
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » ned lip 19, 2011 23:09 pm

imaju, humani probiotici u ljekarni, ja koristim Prolife kad treba Loli dati antibiotike. al mislim da nema potrebe dok je probava u redu..
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kekin » pon lip 20, 2011 16:17 pm

Kupljeno. :wub: Tu hranu treba uvijek imat na raspolaganju ak sam dobro shvatila i tako do 6 mj?
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » pon lip 20, 2011 16:21 pm

tak je :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kekin » pon lip 20, 2011 16:42 pm

Super hvala na pomoći :zeko3: ...ostalo sam pohvatala sve mislim da nece bit problema :)
Sreća prati hrabre!
Kekin
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan