Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Lilo je napisao/la:ništa ....osim pregleda nosića!i ono kaj sam ti u sms-u poslala!Što se tiće hrane evo ja ti pošaljem fita i indoora za uzdržavanje malenih! zelenilo bi ti se posušilo al mogu suhog bilja da pošaljem...i sijena....no, već kaj ti treba...
Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.
Euena je napisao/la:Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.
Klio nema nikakvih problema... Poslala sam ti pm, pa se cujemo sutra!!
Ljubi slatkice male
Klio je napisao/la:dHarma, Mirko je onaj sto se tebi vise svidja, onaj sto ima obojene uhice, sto je bolestan i miran.![]()
![]()
dHarma je napisao/la:Klio je napisao/la:jooj definitivno moramo da im smislimo imena, postaje konfuzno
Mrvica je napisao/la:Nemirko izgleda kao vec deckic, a tek tamo gde su uz mamu ili tvoju ruku, vidis koliko je to zapravo sicusno!!!
Ludlilo, Klio, stvarno posebni trenuci!!!
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.