Stigle bebe a ja neznam sta cu...SLIKICE

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

PostPostao/la Lilo » pet stu 13, 2009 19:51 pm

ništa ....osim pregleda nosića!i ono kaj sam ti u sms-u poslala!Što se tiće hrane evo ja ti pošaljem fita i indoora za uzdržavanje malenih! zelenilo bi ti se posušilo al mogu suhog bilja da pošaljem...i sijena....no, već kaj ti treba... :P
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 22:25 pm

Lilo je napisao/la:ništa ....osim pregleda nosića!i ono kaj sam ti u sms-u poslala!Što se tiće hrane evo ja ti pošaljem fita i indoora za uzdržavanje malenih! zelenilo bi ti se posušilo al mogu suhog bilja da pošaljem...i sijena....no, već kaj ti treba... :P

Ih bre Lilo, ja ovo napisala za zecove u Beogradu, de jos da mi iz Zagreba saljes zelenjavu :blink: :D Hvala veeeeliko, indoor sam svejedno trebala da narucim da kupim kod tebe to je Krckovo od pocetka.
Fit je Biberko i bice mama i bebe. To moze kao poklon. Jos jednoooom hvaaaala, puuuuno :)

Da maleni je tek veceras zivmuo, obe bebe izlaze iz gnezda lunjaju pa potom legnu. Brzo napreduju gotovo na ocima.
Nemirko vec zecoplesira, dHarma je gledala pa ce ona preneti svoje utiske jer ja vec dosadjujem sa odusevljenjem, ali ga je i Mirko veceras pratio, pa je bio shou program jedno vreme, i onda su zakunjali ko dva preslatka nevaljalca :srce: :innlove:

Nemirko mi je za sada favorit, zaljubljena sam do daske, i on se na mene navikao i podmece mi se da ga mazim, vise ne strecka kada mi stigne ruku.
Svi kazu da je lepsi Mirko, ali je meni dusi prirastao Nemirko i bas zato mislim da je musko jer to ne moze da me omane :D :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Euena » pet stu 13, 2009 22:36 pm

Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.

Klio nema nikakvih problema... Poslala sam ti pm, pa se cujemo sutra!!
Ljubi slatkice male :luv:
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 22:42 pm

Euena je napisao/la:
Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.

Klio nema nikakvih problema... Poslala sam ti pm, pa se cujemo sutra!!
Ljubi slatkice male :luv:

Odgovorila na pm. :wink:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la musemarina » pet stu 13, 2009 22:58 pm

Ljubi slatkice i od mene. Mislim na vas. :kiss:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dHarma » pet stu 13, 2009 23:47 pm

Sad cu ja kao klio :P

Ona cuda su pre pre pre pre slatkaaaa :prekrasniljubav: :prekrasniljubav: :prekrasniljubav:
Jos kako slatko pokusavaju da zecoplesiraju, a smotani su skroz pa nesto prelepo za videti.. ponasaju se kao mali skakvci.. :zekohopc:

Nemirko je meni mnoogo sladji, ali mirko je jubav mala :srce:
tooliko mi je cakan (ili cakana :D ) da vam ne mogu opisati koliko je ono cudo meedeenoo :luv:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mrvica » sub stu 14, 2009 8:06 am

:ujea: :luv: :thumbup:

Bebironi su MRAK!!! Neverovatno je kako vec imaju svoj karakter! Brzo ce postati pravi malecki zekaci!!! I mama je prava lutkica! PRELEPA JE!

Way to go, Klio :D samo mislim da si u problemu :wink: ne znam kako ces da se odvojis od njih kada dodje vreme :D :D :D
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » sub stu 14, 2009 9:14 am

Joooj, ako moj karakter ovo prezivi i odvoji se od njih, ja cu postati odgovorno realna i karakterna osoba ;D ;D ;D ;D ;D Onda mozda i uspem da drzim dijetu pa smrsam ;D

dHarma, Mirko je onaj sto se tebi vise svidja, onaj sto ima obojene uhice, sto je bolestan i miran. :D :D
E sada, jutros bas i vise nisam sigurna da je toliko miran obzirom da je Nemirko bio ispod mamine guze (opet :lud: ) a on zecoplesirao po njihovoj steljici - maminom wc-u.
Mama manje ksalje-kija, ali ipak i dalje i cesto.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sub stu 14, 2009 10:50 am

Evo jos malo slikica naprednih, debelih bebica...ja sam ponosna baaaaaka!!
Tvrdim da ce biti najrazmazenije bebe koje znate. Nemirko se vec namesta za mazenje i preeeede li prede. Mirko je malo suzdrzaniji, ali se i on maaaaaazi kao veeeliki :wub: :wub:

Ovo je moj miljenik Nemirko, istrazivac, cheskator, ljubavic stam ose lize, i mali skakavac, to cu morati sto pre da snimim kako znam i umem, njegov skakavicasti zecoples :D

slika slika slika
Mazulja malena stalno je mami "pod suknjom" ;D
slika
slika
A evo ih obe bebice zajedno, jutros sam slikala, mazili su se oboje, ovako su mi se namestili za mazenje, sti mda je Nemirko sgrgutao zubima kao veliki, misic moj :wub:
ovde Mirko umiva Nemirka, koji se samo namesta za mazenje
slikaslika
slika slika

I mama uziva, hoce da se mazi, i pomalo skrguce. Moram priznati da se propisno nagojila, a vitaminke kaki za deset zecova i to sve bebama pod nos :lud: :lud:
slika slika
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mrvica » sub stu 14, 2009 14:38 pm

Prve tri fotke su PRESMESNE!!!

Nemirko izgleda kao vec deckic, a tek tamo gde su uz mamu ili tvoju ruku, vidis koliko je to zapravo sicusno!!!

Ludlilo, Klio, stvarno posebni trenuci!!!
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » sub stu 14, 2009 15:02 pm

Klio je napisao/la:dHarma, Mirko je onaj sto se tebi vise svidja, onaj sto ima obojene uhice, sto je bolestan i miran. :D :D

Klio za promenu nisam ih pomesala ;D
Meni je nemirko sladji jer je onako sav smotan a sve ga zanima :wub:
a Mirko mi je miljenik :D
jooj definitivno moramo da im smislimo imena, postaje konfuzno :P

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sub stu 14, 2009 15:35 pm

dHarma je napisao/la:
Klio je napisao/la:jooj definitivno moramo da im smislimo imena, postaje konfuzno :P

:D hahahah, neka malo komfuzije a imena ne smisljamo nema sansi. To je previse intimiziranja i tek onda ostadose meni, aaaa, neka novi vlasnici daju imena.
Vidis kako se borim, samo da na kraju ne pokleknem ;D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la musemarina » sub stu 14, 2009 15:43 pm

Auuuu Klio...Pa ti ces u teskim mukama da budes kad budes trebala da se odvojis od njih. :sad:
Oni su pravi andjeli a ne zivotinje. Nikada nisam jos videla ovakve slike od tako malih zekica. :nowink:
Ja ne bih mogla da se odvojim od njih. Stvarno ne bih mogla...
Nego daj da mi napravimo jednu zecokucu pa da sve slatke zekice koje spasimo (koje spasi Klio) cuvamo u toj kuci. Imam ja plac, samo nam jos treba kuca. :)
E pa dakle...Zeke su najsladja stvorenja na svetu!!!! :hopic: :pinki:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » sub stu 14, 2009 15:57 pm

Ja neznam da li je neko imao prilike da mazi iposmatra non stop zekice od 12 dana tj.ovako rano, ja sam ocarana, totalno zaljubljena i divim se prirodi i dragom Bogu koji stvori ovako nesto.
Maleno, savrseno, a ponasaju se kao velike zeke u svemu samo su jaako nespretni,
I ceskaju se po uhicama, i ciste, i ciste guzu dole, zecoplesiraju, protezu se i zevaju kao veliki (ima jedna Nairova slika, Nemirko mi jaaako podseca na njega, isto takvo protezanje frajera je izveo juce).
Danas su 15 dana, i ja vec pripremam sebe, moram, sta cu a vec sam van sebe :sad: :sad: :sad:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sub stu 14, 2009 15:59 pm

Mrvica je napisao/la:Nemirko izgleda kao vec deckic, a tek tamo gde su uz mamu ili tvoju ruku, vidis koliko je to zapravo sicusno!!!

Ludlilo, Klio, stvarno posebni trenuci!!!

za ova tri dana koliko su kod mene, dosta su narasli i napredovali. Ugojili su se duplo i narasli za celu glavu.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan