sneg?!

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

sneg?!

PostPostao/la ovnolika_marina » pon stu 26, 2007 16:08 pm

Posto je pocela zima, a uskoro ce i sneg, ovde kod nas ga najavljuju u zavidnim kolicinama!!!!! Posto nase zeke uglavnom izlaze napolje u toplijim periodima, bar je kod mene taj slucaj, kako bi uticali zimski sportovi na nase malisane?! Mislim na ono, nagla promena toplo hladno, zdravlje i tako to!!!!!
slika
ovnolika_marina
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon stu 26, 2007 16:10 pm

Nagle promjene temperature mogu biti štetne
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ovnolika_marina » pon stu 26, 2007 21:41 pm

Vuk stalno trazi da ide napolje, kad god neko izadje na terasu trci i on, pustim ga par minuta pa ga unosim jer nece da udje!!!!!! Bas hoce da se igra napolju i deluje kao da mu ne smeta zima?!
slika
ovnolika_marina
Zečić
Zečić

PostPostao/la tarra » uto stu 27, 2007 8:42 am

Ja ne bih preporučila. Ili ga drži u hladnijoj prostoriji u vrijeme dok ga puštaš van ili općenito vani,ali ovo drugo (čak i prvo) treba biti od jeseni tak da dobije dlaku.Ili ga imaj samo unutra.
Evo ja ni svoju zeku ak ju izliječim prije proljeća ne znam baš da ću je pustiti osim ako se ne poklopi par (bar tjedan) toplijih dana od min. 15tak stupnjeva prije ponovnog i to ne pre naglog zahlađenja,a niti tada neznam baš da će ići napolje.
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ovnolika_marina » sub pro 08, 2007 23:50 pm

A kada bi imao neko odelce, kao one mrsave kuce?! Bas je dosadan, ko gde, a on hoce napolje :huh: Volela bih da mozemo da mu nadjemo neko bezbedno resenje ;D
ovnolika_marina
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned pro 09, 2007 8:08 am

Naši izlaze na terasu skoro svaki dan ako nije kiša ili ako baš ne puše neka buretina. U ovako hladnijim danima im pobacam neke tepišiće ili jastučiće po terasi pa kada trče naokolo da nisu stalno na pločicama. Ne puštam ih rano ujutro jer je još hladno nego tek nešto kasnije, ali nisu dugo vani, kada je baš lijepo vrijeme 15 min maksimalno.
Samo kod nas nije tako hladno, to ti govorim o danima kada su temperature od 10 - 15 stupnjeva danju. Ljeti im je terasa stalno dostupna tako da i oni sada stalno gledaju van i grebu po vratima :)
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la tarra » ned pro 09, 2007 8:16 am

Marina hm neznam dal bi odjelce pomoglo ;D
Evo kod Simbe (ona je na moru) je puno toplije,i manje su razlike u temperaturi unutra i vani.
Kako je kod tebe stanje,kolke su razlike? :)
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la TENK » ned pro 09, 2007 11:45 am

ajme nema tog boga koji bi tenku uspio navuci odjelce!!!!!!!!!!
ja mislim da bi taj bez ociju ostao :blink:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeka » ned pro 09, 2007 11:47 am

he he, vec vidim prizor zeke u odjelcu: zeka krvavih ociju, a na njoj samo dronjci, tj ostaci ostatak odijela ;D ;D ;D
dok bi na zipolinija mogo stavit sta god oces, pretpostavka: on bi dobricak mali davao pusice odjelcu cijeli dan :)

ja svoje ne bi pustila van, a mislim da oni ni ne bi htjeli nikam, oni su male ljencine :)
Zeka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » ned pro 09, 2007 13:26 pm

;D kaputić bi ga malo zaštitio, ali ostaju šape i hladan zrak za uši i dišne puteve...znači: SPRIJEČI ga da ide van na hladno :wink:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ovnolika_marina » pet pro 14, 2007 2:32 am

Kod nas je sad oko nule i bas je jezivo napolju!!!
Kraj u kome stanujem je pored reke i ima puno zelenila, pravi mali raj za zekonje :P Vuk obozava da se setai i igra, cak ima i prijatelja zbog koga i izlazi na terasu, psa Simu, dok ga ne vidi nece da udje u kucu :nowink:
Zato sve ovo i pitam, velika ljubav je u pitanju :D :D :D a mozda ima jos neko sa istim problemom!!!
ovnolika_marina
Zečić
Zečić

PostPostao/la Ledolina » pet pro 14, 2007 9:03 am

ovnolika_marina je napisao/la:Kod nas je sad oko nule i bas je jezivo napolju!!!
Kraj u kome stanujem je pored reke i ima puno zelenila, pravi mali raj za zekonje :P Vuk obozava da se setai i igra, cak ima i prijatelja zbog koga i izlazi na terasu, psa Simu, dok ga ne vidi nece da udje u kucu :nowink:
Zato sve ovo i pitam, velika ljubav je u pitanju :D :D :D a mozda ima jos neko sa istim problemom!!!

Mali slatki zaljubljeni zec..

ja ga ipak ne bi pustila..

Moji vole sjediti na prozorskoj dasci i gledati van kako pada snijeg..
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tarra » pet pro 14, 2007 9:14 am

pogodite što se sprema ovaj vikend.. http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14240 :D

ALi,mislim da ih neću moć slikat i napravit novu zekopriču...to je loša vijest :sad:
Dobra je ta što ovaj vikend (zato i neće biti najvjerovatnije slikica)idem dragom tj nj.starcima pa ćemo zekačima dofurat u pravi čas 100-150kg sjemjenja u zrnu,razno raznog :D
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ovnolika_marina » ned pro 16, 2007 2:20 am

Kako sam ja nesto nacula najavljuju se jos veci minusi, u Bg-u je jutros bilo -7 :dragonn-ccc-e: ali gledajmo situaciju sa pozitivne strane, makar ce biti suncano i bas sad gledam kroz prozor, blago pada sneg, sve je belo, kao u bajci, napravicu par slikica pa cu postaviti!
Sto se Vuka tice, nek ljubavise telepatski jer do proleca nema izlaska :nowink:
ovnolika_marina
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned pro 16, 2007 11:23 am

Neka SImo dođe vidjeti njega :wink:
zeko Simba
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.