Bol do beskaraja i nazad :(

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Bol do beskaraja i nazad :(

PostPostao/la Radoznalica » pet kol 06, 2010 17:19 pm

Bol do beskaraja i nazad. I jos jednom toliko. I jos jednom. Shrvani smo. :sad:
Radoznalica
Zečić
Zečić

Re: Bol do beskaraja i nazad :(

PostPostao/la jolanda » pet kol 06, 2010 17:20 pm

:zekoo4: :zekoo4: :zekoo4:

zhao mi je...

pa shta se desilo?
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Radoznalica » pet kol 06, 2010 17:29 pm

Otisli smo na 11 dana na more i nismo ju poveli jer se prestravila kad bi isla makar na 5 min voznje autom do veterinara, a kamoli 6h voznje do mora, bojali smo se da nam putem ne ugine od straha i soka, kolikogod mi osigurali povoljne uvjete za voznju.

Svih 10 dana je sve bilo u najboljem redu, moja mama ju je cuvala kao oko u glavi, napravila sam joj cijeli pravilnik s uputama, pratila je kuglice, papanje, simptome, ponasanje i nazvala bi me da dodjem cim bi primijetila nesto cudno. Sve je bilo OK do dana kada smo trebali doci. Doruckovala je normalno, kakala, igrala se, u podne je rucala persin, svi su nas veselo cekali da se poslijepodne vratimo s mora, ali je mama primijetila da joj je oko 15h krenula krv iz guze (?) i 10 min nakon toga je jednostavno uginula. : (((((((((((( Nije nas uspjela docekati da dodjemo. : (((((( Cijeli odmor smo pricali o njoj, spominjali ju svakih 5 min, jedva cekali da ju vidimo i nastavimo gdje smo stali, ali....

Veterinar kaze da moze biti vise uzroka, da se to cesto dogadja jer mu dolazi puno kunica i da su oni tako njonjavi da im moze kobno zasmetati i najmanja sitnica. Nije imala nikakvih problema prije, sve normalno, tu i tamo zacep ako se linjala, ali je maltica sve rijesila. Nista ni najmanje nije upucivalo na ovo, a pratili smo svaki njezin mig, svaku sekundu. : (

Shrvani smo oboje, trebala je imati 2. rodjendan u listopadu i (bas me briga sto ce tko o meni misliti kada ovo kazem), ali bila mi je DOSLOVNO kao dijete. Ne kao ljubimac, vec kao dijete. Shrvani smo. : (

Ponci nasa bebasta, nikada te necemo zaboraviti ni manje voljeti nego sto smo te voljeli dok si bila s nama. A voljeli smo te beskonacno.

Kako ovo nenormalno boli. :sad:
Radoznalica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet kol 06, 2010 18:29 pm

Strašno mi je žao..Drži se :zekoo4: :zekoo4: :zekoo4:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pet kol 06, 2010 19:15 pm

Totalno sam u šoku, ne mogu vjerovati da se ovo dešava :sad: :sad: :sad:
Jako mi je žao :cry: :cry: i mislim da te nitko ovdje neće smatrati ludom ako kažeš da ti je bila kao dijete. Strašno :cry: drži se, ne znam što bi rekla. Pusa malenoj Poncici u zecoraj :zeko3:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » pet kol 06, 2010 20:30 pm

jako mi je zao :zekoo4:
razumijem da ti je jako tesko :zekoo4: :zekoo4: :zekoo4:
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fidelio » pet kol 06, 2010 21:48 pm

Žao mi je.
Suze su mi krenule kada sam pročitala što je bilo.
:kmeee:
R.I.P. Fidelio i Livio
http://www.youtube.com/watch?v=uegRK73m4sQ
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » pet kol 06, 2010 22:45 pm

Jaaako mi je zalo. Prelepe male poncice. :cry: :cry: Ovde te sigurn osvi razumemo, jer iskreno i ja moje zeceve zovem decom, narocito Krcka, to sam cak i na poslu rekla jer su me gledali ko budalu kada sam plakala jer je bolesan.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » sub kol 07, 2010 13:29 pm

Tak naglo... Žao mi je...
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sub kol 07, 2010 14:28 pm

Kunić Leopold je napisao/la:Tak naglo... Žao mi je...

Neznam, cini mi se da i nije naglo...

Radoznalice, ona je imala neki problem pre vaseg odlaska na more. Mozda sa samo privremeno smirilo i zakomplikovalo posle?
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » sub kol 07, 2010 17:23 pm

Strasno mi je zao, znam kako vam je

I moja Coco je tako brzo otisla

Ovo po simptomu bi mogao biti tumor koji je pukao ili prerastao

Drzite se!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Radoznalica » sub kol 07, 2010 18:44 pm

Klio je napisao/la:Radoznalice, ona je imala neki problem pre vaseg odlaska na more. Mozda sa samo privremeno smirilo i zakomplikovalo posle?

Istina, pisala sam ovdje na forumu vecer prije odlaska na more jer je bila nesto potistena, nije papala i nije bilo kuglica. Probdjela sam cijelu vecer s njom, natrljavala joj malticu na njusku, plakala pored nje i molila se da nije nista ozbiljno te je za nekih 2 sata zivnula, pocela mahnito papati, kakati i igrati se. Nisam cak htjela ni otici na more, ali i ujutro je sve bilo u redu, a i svih nasih 11 dana dok nas nije bilo, mama nas je nekoliko puta na dan izvjestavala telefonom sto radi, kako joj je, jel jede i sl. Do zadnjeg dana je sve bilo u najboljem redu. A onda zadnji dan... :sad:
Radoznalica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Radoznalica » sub kol 07, 2010 19:06 pm

Lady Stardust je napisao/la:Ovo po simptomu bi mogao biti tumor koji je pukao ili prerastao

Veterinar je rekao da je ili tumor ili cir vjerojatno u pitanju. E sad, ako se netko sjeca da je bila na operaciji prosle godine u svibnju jer smo joj na mjestu gdje se cijepila protiv miksomatoze otkrili kao neku tamnu krasticu/izraslinicu. Tada joj je to vet otstranio i rekao da je to tumor, ali da ne mora biti zlocudan te da ga svakako izvijestimo ako uocimo novu izraslinu.

Do zadnjeg dana smo ju pregledavali redovito po cijelome tijelu, pratili posebno taj operirani dio, prepipkavali ju, ali nigdje se vise nije pojavilo ista slicno niti je imala neke simptome ikakve bolesti ili tegobe. Bila je bas veseo, aktivan i sretan zec, 90% vremena izvan kaveza, trckarala je svuda, za nama, igrala se, istrazivala, bila radoznala i sve vise poprimala ljudske osobine. Ni traga nekoj naznaci bolesti. Jela je tocno sve po jelovniku s foruma, u redovito vrijeme, nije zivjela stresno, tretirali smo ju doslovno kao dijete, a ona nam je uzvracala istom mjerom i ponasala se toliko mazno i pametno i umiljato da je granicilo s nevjericom (sto vi i sami znate jer vjerujem da su svi mali uhati krznenjaci takvi).

Jos smo mislili da li da ju i steriliziramo, za svaki slucaj, da znamo da smo napravili bas SVE sto je u nasoj moci da ju zastitimo od mogucih bolestina, ali smo dvojili zbog komplikacija i moguceg smrtnog ishoda. Uzasno nam je jer nije dozivjela ni 2g, jednostavno je dosao kraj bez ikakve naznake, najave, pripreme, pokusaja izljecenja, oprostaja, icega. Bez simptoma, a to je ono sto nas je docekalo totalno nepripremljene i sokirane. : ((( Srecice nasa, zasto nam nisi nekako pokazala da nesto nije u redu (ako si toga uopce bila svjesna), dali bi sve od sebe da te spasimo i pomognemo ti? : (((( To mi je najbolnije. : (

Ostaje samo cinjenica da vise nikada necemo imati zeku, a vjerojatno ni ljubimca opcenito, bilo bi nam prebolno jer ovo nas je unistilo, vezali smo se vise nego sto mozemo zamisliti i bas nam je sada uzasno tesko i mucno. Samim time vam se svima zahvaljujemo (a i nasa najmilija Poncica takodjer) sto ste nam bili divni forumski prijatelji i podrska kada je trebalo, pomogli su nam vasi savjeti i iskustva nebrojeno puta jer u svemu tome smo bili novi i pocetnici, a sve sto smo naucili, naucili smo ovdje s foruma. Ispricavam se i sto mozda nismo bili aktivniji u forumskim raspravama, ali ja zbilja imam manjak vremena, pisem za nekoliko portala, radim i jednostavno nisam stizala biti i na forumu koliko sam zeljela.

U svakom slucaju, hvala vam od srca, zbilja ste istinski zekoljupci i nasi (i zivi i preminuli) zekasti slatkisi to osjete, svjesni su do maksimuma i znajte da nas vole koliko je to najvise moguce u njihovim malenim srdascima. Hvala vam i zelim vam srecu sa vasim malim ljubavima, da vam sto duze zive i uveseljavaju vas iz dana u dan. : )

Evo, stavit cu za kraj jednu od posljednjih Poncicinih fotografija, za uspomenu koja ce nas zauvijek radovati, ali i zauvijek boljeti u dusi. : (

slika

Pa pa, najdrazi nas bebasti njonjo. :sad:
Radoznalica
Zečić
Zečić

PostPostao/la jolanda » sub kol 07, 2010 20:13 pm

:sad: :sad: :sad:

josh jednom drzhite se...

a ova odluka da nemate vishe ljubimca se nadam da ce se promeniti i usreciti neku novu malenu dushu :zeko3:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub kol 07, 2010 20:23 pm

Jao zao mi je Poncice,bila je medena :sad: :sad: :sad:
Isto se slazem da ce se vasa odluka mozda i promjeniti,jesu svi oni krhki i pati se kad bilo koja zivotinja uz koju se vezemo ugine al ostaje cinjenica da je zivot bez njih strasno prazan.
Imat u sjecanju lijepe trenutke i pruzat si ljubav medjusobno je nesto divno bez obzira sto jednog dana moraju otici.
Jos jednom zao nam je zbog vaseg gubitka.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan