Ovo malo cudo doslo je sa Limunda u moj dom, kao privremeno dok ne ode kod devojke sa foruma.
Cim sam ga videla bilo je
.gif)
i mislim da sam mu milion puta virila pod rep sa dubokom nadam da ce ipak odnekud ispasti curica, ali nije.
I taman kada sam ga prebolela, na godisnjem odmoru stize vest da ga cura ipak ne moze uzeti i da smislim kuda cu sa njim. Posle slede silne peripetije i njegovo putesestvije.
Buduci da je dosao nazad u gorem stanju nego sto je otisao od mene nisam ga htela dati dok se ne oporavi, i sigurno se mnogi od vas secaju koliko sam puta obnavljala oglas na forumu, pa onda dHarma umesto mene i koliko puta sam rekla - ide/ne ide.
Ovo cudo jedno zna tako da se uvuce. Sve je radio da mi bude sve teze da ga dam u svakom pogledu (a njegova mrznja sa Krckom je bila neizdrziva).
I tako, moja cuvena recenica kada mu kao nadjem udomitelje,i "cvrsto" odlucim da ipak ide nekom a onda dok ne ode mazim ga i stalno kukam "Pa kako ja njega da dam", pretvorilo se u "Pa ipak nisam mogla da te dam", i tako...ostade ovaj mali biber kod mene, kome ime savrseno pristaje jer je najmajusniji zeka kojeg sam videla.

To je najveca mazuljica u kuci.

E da ne nabrajam da je bilo jos slicnih situacija sa "slucajnim prolaznicima" i stalnom borbom da ipak nadjem Krcku curu a Bibe ode nekom ili da "ipak jos jednom pokusam da se njih dvojica zavole", dosla je Bjankica sa svoje dve bebe. I OPET se moja ljubav zalepila za zeku "pogresnog"pola, njenog sina Munju.
I OPET milion puta virenje pod rep, dok konacno cinjenice nisu postale neminovne, Munja je ipak decko. I opet kukanje - kako ja njega da dam!! I opet svasta nesto (razne kombinacije koje bi trebale dovesti do toga da on ipak ostane kod mene

- treci decko!!! ), i ubedjivanje sebe da ja to u stvari necu i da cu zadrzati Bjanku jer je cura, i moze odmah na sterilizaciju itd. Baveci se Munjom nisam ni primetila kako mi se mala prozdrljivica uvukla pod kozu, kako me je pogodilo njeno mucenje sa dve uzastopne trudnoce i zadnjeg tuznog okota...I tako, Bjanka je ostala, i osvojila i Krcka, a Munjin odlazak mi je i danas bolna rana...
Munjisa sa 13 dana:
Mazio se od prvog trenutka...i podmetao da se mazi

Uploaded with
ImageShack.usMisic sa mamom

Uploaded with
ImageShack.usI Bjankica, lepotica:

[/url]
Klasicno Krckovo umiljavanje i podmetanje za lickanje

[/url]