Askica

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Re: Astor-(Pit Bull) i siroce Aska(mesanac)

PostPostao/la zeko Simba » sri tra 20, 2011 13:49 pm

stavi joj ampulicu protiv buha i krpelja, frontline ili advantix
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » pet tra 29, 2011 22:45 pm

.
Zadnja izmjena: kristinans; pon lip 27, 2011 14:19 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sub tra 30, 2011 0:57 am

ogroman je :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » sub tra 30, 2011 10:24 am

Astor i njegov jedini maciji drugar Micko R.I.P.
slika

Ovo je Astor kada je bio jako mali :D
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Naj bolji nacin kako izbaciti gazdu iz kreveta-pametniji popusta :P
slika

slika

slika

slika

slika

Od kako nema Micka,Astor ne podnosi macke,Micko mu je bio jedini pravi maciji drug,Aki ga nece izneveriti...
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Grgo » sub tra 30, 2011 11:17 am

Astor je bas sladk :zeko3:
slika
Grgo
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sub tra 30, 2011 17:47 pm

Ove su fotke lijep primjer da nisu psi opasni vec njihovi vlasnici..zakaj to nikad ne pokazu u medijima? pit bull u majici, pit bull s mica macom (koja je divna :) )..ma joj
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekoslav123 » sub tra 30, 2011 18:09 pm

jako ste lijepi... :zeko3:
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la kristinans » sub tra 30, 2011 19:36 pm

altan je napisao/la:Ove su fotke lijep primjer da nisu psi opasni vec njihovi vlasnici..zakaj to nikad ne pokazu u medijima? pit bull u majici, pit bull s mica macom (koja je divna :) )..ma joj

Iskreno ljudi preteraju kada govore da su pit bullovi jako agresivni! To sve zavisi od ljudi i vlasnika ako ce se izivljavati nad zivotinjom uradili bi sve samo da postanu agresivni,ja se gadim toga! iskreno ja sam se bojala jako te rase jer su ogromni pogotovo muzijaci,ali kada sam ugledala Astora on je prava pravcata mazulja samo nije svestan svoje tezine pa sve od srece i radosti obori me na pod ili gde god stigne :) a naj vise voli da me gura njegovom guzom samo da bi kao bio blizi meni i da ga mazim, a nije samo Astor umiljat pit bull ima ih jos mnogo sa kojima se mazimo svi zajedno :) Zao mi samo Micka koji nije sa nama :sad:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekoslav123 » ned svi 01, 2011 7:52 am

kristinans je napisao/la:Iskreno ljudi preteraju kada govore da su pit bullovi jako agresivni! To sve zavisi od ljudi i vlasnika ako ce se izivljavati nad zivotinjom uradili bi sve samo da postanu agresivni,ja se gadim toga!

da,tako je...ja sam imala pitbulla i nije bilo nikakvih problema...sve zavisi o vlasniku..sada,nakon pitbulla imam trobojnog gonica,koji je udomljen i strastveni je lovac,a ja ga izvodim kad god mogu,a to je cesto i istrosi svu energiju,tako da nije bilo problema ni kada bih mrkvu pustila,on bi je ponjusio ili polizao i nastavio svojim poslom,a ispalo je na kraju da je mrkvu ubio njemacki ovcar,jos je bio na "skolovanju"..toliko o pameti tih pasa i kako ih se hvali...a pitbull kada sam ga imala nije ni macku naganjao,,stvarno je bio dobar.. :zeko1:
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » ned svi 01, 2011 10:33 am

zekoslav123 je napisao/la:,a ispalo je na kraju da je mrkvu ubio njemacki ovcar,jos je bio na "skolovanju"..toliko o pameti tih pasa i kako ih se hvali...a pitbull kada sam ga imala nije ni macku naganjao,,stvarno je bio dobar.. :zeko1:

Nije li nju uhvatio neki pas lutalica?
Mislim da to nema veze s pameti pasa, neke pasmine imaju taj instinkt i tu nema pomoći, ja iskreno kraj psa lovca nikad ne bih ostavila kunića bez nadzora, mislim, ne ostavljam Lolu nasamo ni sa 14 godina starom artritičnom škotskom ovčarkom koja ju ne bi krivo ni pogledala a kamoli što drugo ;D Poanta je, nije pas kriv, nego vlasnik, tj. uvijek ljudi (ne optužujem tebe konkretno, nego ljude koji se ne brinu o psima i puštaju ih da postanu agresivni i svakakvi).

Super da se tako krasno slažu, preslatki je Astor, baš zove da ga se izgnjavi :blush:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » pet lip 24, 2011 12:37 pm

Ovako kujica je sterilisana na zalost moralo je da se otklone stenci bilo ih je 10,sada se oporavlja vesela je,kujica je pod zastitom drzave,cipovana je,okupana sredjena ociscena od parazita :)
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » pet lip 24, 2011 13:44 pm

Super. Što to znači da je pod zaštitom države?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » pet lip 24, 2011 14:05 pm

Ona je srecna i ima puno ljudi koji je hrane maze i vole zivi ispred zgrade tu ima skloniste uvek sveze vode i hrane sada vodimo racuna svi o njoj dok se skroz ne oporavi a to znaci da je niko ne sme uzeti da bude njegovo privatno vlasnistvo i sinteri je ne smeju uzeti jer ce biti kaznjeni od strane drzave,ima na ogrlici cip isto gde u svakom trenutku mogu videti gde se nalazi. Presrecna sam zbog nje,ima jako puno ljudi koji je vole maze hrane i pruzaju joj sve sto je potrebno zajedno samnom :)
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » sub lip 25, 2011 21:42 pm

Poludela sam danas joj je neko skinuo ogrlicu koju je imala! a to se uvek desi :ljut: Od sutra prikupljamo materijal da joj napravimo novu kucicu,srecica moja mala crna kako se ona svaki put obraduje meni danas je cvilela i skakala na mene lizala me koliko je bila srecna :)
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub lip 25, 2011 22:22 pm

Cekaj a zasto je ne uslikate i pokusate udomit? vidim da pises da je ispred zgrade jel? i da je zapravo svacija.....kad dodje zima,nema tog sklonista koje joj moze pruzit osjecaj kao sto moze pravi dom :wink: ...dajte ju barem probajte udomit. Nije to to, koliko god ju vi hranite i volite....jos ako imate divne susjede kao mi sto su porusili sto god smo probali mackama vani napravit,bit ce joj divno.Ljudi su oholi bez razloga,mislim ovo nije rjesenje da je ona tak vani fino i sve skupa. Barem probajte,pa ako nejde nejde.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan