Moderator/ica: vini

)..ma joj
altan je napisao/la:Ove su fotke lijep primjer da nisu psi opasni vec njihovi vlasnici..zakaj to nikad ne pokazu u medijima? pit bull u majici, pit bull s mica macom (koja je divna)..ma joj
a naj vise voli da me gura njegovom guzom samo da bi kao bio blizi meni i da ga mazim, a nije samo Astor umiljat pit bull ima ih jos mnogo sa kojima se mazimo svi zajedno
Zao mi samo Micka koji nije sa nama 

kristinans je napisao/la:Iskreno ljudi preteraju kada govore da su pit bullovi jako agresivni! To sve zavisi od ljudi i vlasnika ako ce se izivljavati nad zivotinjom uradili bi sve samo da postanu agresivni,ja se gadim toga!

zekoslav123 je napisao/la:,a ispalo je na kraju da je mrkvu ubio njemacki ovcar,jos je bio na "skolovanju"..toliko o pameti tih pasa i kako ih se hvali...a pitbull kada sam ga imala nije ni macku naganjao,,stvarno je bio dobar..
Poanta je, nije pas kriv, nego vlasnik, tj. uvijek ljudi (ne optužujem tebe konkretno, nego ljude koji se ne brinu o psima i puštaju ih da postanu agresivni i svakakvi).

Od sutra prikupljamo materijal da joj napravimo novu kucicu,srecica moja mala crna kako se ona svaki put obraduje meni danas je cvilela i skakala na mene lizala me koliko je bila srecna 

...dajte ju barem probajte udomit. Nije to to, koliko god ju vi hranite i volite....jos ako imate divne susjede kao mi sto su porusili sto god smo probali mackama vani napravit,bit ce joj divno.Ljudi su oholi bez razloga,mislim ovo nije rjesenje da je ona tak vani fino i sve skupa. Barem probajte,pa ako nejde nejde.
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.