altan je napisao/la:Ovo je dosta glupo razmisljanje..ne biste imali toliko macaka i macora da ste ih sterilizirali/kastrirali..
Hvala. No, Vi ne razumijete. Mi smo zadnja kuca u selu i svaki dan netko OSTAVI blizu na polju (kod nase kuce) macu ili psa. Zadnjih dana u ulici ima vjerovatno vise od 5 pasa lutalica jer su ih ljudi izbacili - nemaju za cjepljenje. Cijelo to zivotinjsko carstvo se nagdijezdi vecinom kod nas. Nasu jednu macu smo dobili na poklon (ova na ribnjaku), a ostale su same dosle. Svaki dan oko kuce nam se mota par macaka/macora. Ako im slucajno das jesti (a moras dati svojima pa...) one OSTAJU. Tako da problem nije radanje macica. Mi nemamo namjeru bankrotirati i sterilizirati/kastrirati sve okolne zivotinje. No, ako date te novce mi budemo to drage volje ucinili, ali vjerujte problem ce se rijesiti samo za neko vrijeme.
USTO, ko meni jamci da mi maca, nakon sto ju steriliziram, nece otici, nece ju zaklati pas, nece ju pregaziti auto, nece ju otrovati susjed ili ubiti po noci lopatom u vlastitom dvoristu i sutradan ti donijeti njenu ogrlicu lagajuci kako ju je nasao na cesti?! Ha?
Steriliziacija/kastracija rjesavaju te probleme?
Oprostite sto sam bezobrazna i otisla u OFF.