viewtopic.php?f=8&t=4125
Nakon sterilizacije se odmah pocela ponasati blesavo i ajde, nekako je to bilo prihvatljivije nego da je pokunjena ili bolesna nedaj boze.
Postala je neurednija nego pre sterilizacije i nekako previse hiperaktivna, nijedno zece mi nije takvo

Nocu ne spava, Bibe i Krcko spavaju. Neda Krcku spavati pa on bezi od nje (jedno vreme sam ih odvajala nocu, ona je bila u kavezu jer Krcko oduvek spava kod mojih nogu). Neda ni meni da spavam jer se stalno vrzma oko mene lize me, skace po mojoj glavi i tako..
Ajde da uzmemo da je razigrana. U redu.
Onda je Krle bio bolesan a i njoj krenuo zacep pa je bilo primirje neko vreme.
A sada vec 4 dana ne mogu da spavam od nje. Inace,plasljiva je zekica,nije kao njih dvojica,oslobodila se jeste ali u smislu da ne bezi od mene i da hoce da se mazi vise nego ranije. Ali nocu, kada spavam, preobrati se u djavola!! Bukvalno!
I situacija
Eto pre dve noci joj je doslo, neznam zbog cega, celu noc da lupa nogom o pod, kao od straha i ljutine. Niko je nije dirao, posmatrala sam Krcka, lezao je na svom mestu, cak nekada i pored nje kao da je umiri, cak se i cistio, ali je ona bila CELU!!! noc napeta u stavu za napadnut ili bezat i lupala nogama.
Uzmem je, ne brani se, mazim je i sve ok. Samo sto je spustim, ode na isto mesto i lupa nogama.
POmislila sam da ce neka prirodna katastrofa buduci da zivotinje to prve osete. Ali ova dvojica nisu reagovali.
Zvuci su bili uobicajeni kao i svako vece. Sta joj je bilo neznam ali nije prestala do ujutru dok nisu dobili obrok i zatvorila ih u kavez jer sam tako neispavana morala na posao.
II situacija
Nocas je doslovno terorisala Krcka i mene. Bukvalno napadala!!!
Dakle spavam,onda me probudi njeno besomucno lizanje po nosu, licu, rukama ili tabanima, i onda odjednom krene grizenje, kao da mi hoce otkinut deo koze da jede. I to navalentno, na fino je ne mogu maci.
Najurim je, ona se opet vrati ali na drugi deo tela i tako celu noc.
Vidim kada se mene zadovolji ide na Krcka i ona jadnik bezao od nje celu noc.
Pomislih da je zatvorima ali kada je uhvati to ludilo znam da ni tada nece biti mira od grizenja resetki.
Verujte da sam pomislila da nije dobro sterilisana ili da ima neku hormonsku bolest.

U jednom momentu kada sam zaspala,probudilo me njeno grizenje na vratu odmah na rubu kose, ispod vezanog repa. Tu je nasla neku krasticu koju je bezmilosno pokusavala da odgrize. Ne ujeda do krvi, ali iritira.
Oteram, ona posle pola sata opet.
Na kraju sam ustala i izgnjavila je od mazenja, reko mozda je htela to. Kakvi,ona opet po starom.
STA JE SA MOJOM LUDACOM???!! PROSTO JE KAO DA IMAM DJAVOLA ILI GREMLINA NOCU KOJI SE PRETVORI SA GASENJEM SVETLA!!