zeka ne prestaje jest i 'čuva' zdjelicu?!?!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

zeka ne prestaje jest i 'čuva' zdjelicu?!?!

PostPostao/la lahorka » čet vel 23, 2012 23:39 pm

Hello svima,
Imamo čudnovatu situaciju, naime Lala već danima ko da 'čuva' klopu. Izvan kaveza je najnormalnijeg ponašanja. A kad je u kavezu(par sati dnevno), abnormalno puno jede, jede i jede pa pije i pije.. vode, ode na wc i legne se pored hrane, i tak u krug. Al to nije ono klasično kad se znaju zavaljat da leže sa glavom na zdjelici ili u sijenu, nego baš imam filing da čuva hranu, neznam kako bih to objanila, al nije to nikad tako radila. Od cijelog kaveza i svih zanimacija u njemu, ona se ne mrda od zdjelice ?!?! Izvan kaveza je haj lajf i sve super. Ima 3,5 godine, nije kastrirana, niti je bilo nekih specijalnih lažnih trudnoća.

Npr ja joj naspem hranu a ona se uhvati ju jest ko da nije 3 dana jela i jede dok ne pojede i onda legne pored zdjelice?! I ja joj naravno ne želim dat još hrane i onda protestira i počne bacat stvari po kavezu, pokaka se pored zdjelice...

Ima li itko ikakvu ideju, dakle mene zabrinjava to što toliko jede, pije, jede, pije odjednom i brani čuva zdjelicu, čitala sam o dijabetesu, ali nisam sigurna, lažna trudnoća možda, koji vrag ?!?
Nedavno smo prošli od ozljeđene noge do stresa i začepa i svih silnih medikamenta koji idu uz to, da nejdem sad u detalje, jedva se izvukli, zeka je napokon došla na svoje, sve je opet bilo prekrasno, i 2 tjedna nakon toga joj se neš pobrkalo, prestala je s uzimanjem Pro life-a prije par dana, a on je pun b vitamina koji otvaraju apetit, možda je od toga, al zašto čuvanje zdjelice ?!!?

ispričavam se na tolko teksta, heh :lud:
lahorka
Zečić
Zečić

Re: zeka ne prestaje jest i 'čuva' zdjelicu?!?!

PostPostao/la Cuniculus » ned tra 08, 2012 17:44 pm

bok...imam puno iskustva sa kunićama...odmah da te pitam imaš samo nju ili još kojeg kunića slučajno...kojm hranom je hraniš...baca posudicu,kod mene to rade isto kunići kao da se sa njom igra ..koliko je teška?

:nowink:
Cuniculus
Kunić
Kunić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan