Imamo čudnovatu situaciju, naime Lala već danima ko da 'čuva' klopu. Izvan kaveza je najnormalnijeg ponašanja. A kad je u kavezu(par sati dnevno), abnormalno puno jede, jede i jede pa pije i pije.. vode, ode na wc i legne se pored hrane, i tak u krug. Al to nije ono klasično kad se znaju zavaljat da leže sa glavom na zdjelici ili u sijenu, nego baš imam filing da čuva hranu, neznam kako bih to objanila, al nije to nikad tako radila. Od cijelog kaveza i svih zanimacija u njemu, ona se ne mrda od zdjelice ?!?! Izvan kaveza je haj lajf i sve super. Ima 3,5 godine, nije kastrirana, niti je bilo nekih specijalnih lažnih trudnoća.
Npr ja joj naspem hranu a ona se uhvati ju jest ko da nije 3 dana jela i jede dok ne pojede i onda legne pored zdjelice?! I ja joj naravno ne želim dat još hrane i onda protestira i počne bacat stvari po kavezu, pokaka se pored zdjelice...
Ima li itko ikakvu ideju, dakle mene zabrinjava to što toliko jede, pije, jede, pije odjednom i brani čuva zdjelicu, čitala sam o dijabetesu, ali nisam sigurna, lažna trudnoća možda, koji vrag ?!?
Nedavno smo prošli od ozljeđene noge do stresa i začepa i svih silnih medikamenta koji idu uz to, da nejdem sad u detalje, jedva se izvukli, zeka je napokon došla na svoje, sve je opet bilo prekrasno, i 2 tjedna nakon toga joj se neš pobrkalo, prestala je s uzimanjem Pro life-a prije par dana, a on je pun b vitamina koji otvaraju apetit, možda je od toga, al zašto čuvanje zdjelice ?!!?
ispričavam se na tolko teksta, heh