31.07. smo kupili Linu... isto ljubav na prvi pogled, mala bijela s nasminkanim okicama
upoznavanje je bilo malo tesko, Kira se postavila dominantno i teritorijalno ali nakon cetiri dana su si postale zakon (za to vrijeme su bile odvojene i upoznavale su se uz nas nadzor). kad su se snasle odveli smo ih veterinaru u Heinzlovu da ih pregleda i odreze noktice, tada smo saznali da su obje curice

sve je bilo zakon do prije 4 dana, naime tada je Kira pocela naskakivati na Linu... u pocetku je bilo jako smijesno jer je nikako nije mogla uloviti odostraga nego je pocela od glave (isprva nam nije bilo jasno sto radi, jer se nije - malo je tesko naci prave rijeci - trzala/drmala, nego se samo penjala po njoj) i kad bi joj dosla od straznjih nogu ova je pobjegla. ali jucer se uspjela docepati straga i sad stvarno naskace u punom smislu te rijeci. ono sto mi je jako cudno je da kod Kire ne vidim nikakve naznake jaja i meni izgleda kao zensko, po onoj slici s foruma, trebam li se zabrinuti ili je to neka igra dominacije.
u svakom slucaju namjeravam opet kod veterinara ali me lovi panika (citala sam o forumasu koji je poceo s dva muska i zavrsio s 10 zecica)
ps bok svima