"vesele" zecice

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

"vesele" zecice

PostPostao/la Kira i Lina » pet kol 22, 2008 5:00 am

18.07. smo decko i ja kupili Kiru, bila je to poluimpulzivna kupnja, razmisljali smo dugo o kupnji, trazili po net-u i informirali se, tada smo svratili do pet shop-a i zaljubili se na prvi pogled u malog crnog zeku s harry potter munjom od njuskice od uheka. u pet shop-u su nam rekli da ima oko 2 mjeseca i da je tesko utvrditi spol (ok mozda je bio tako sladak da nas nije ni zanimalo). :D

31.07. smo kupili Linu... isto ljubav na prvi pogled, mala bijela s nasminkanim okicama

upoznavanje je bilo malo tesko, Kira se postavila dominantno i teritorijalno ali nakon cetiri dana su si postale zakon (za to vrijeme su bile odvojene i upoznavale su se uz nas nadzor). kad su se snasle odveli smo ih veterinaru u Heinzlovu da ih pregleda i odreze noktice, tada smo saznali da su obje curice ;D

sve je bilo zakon do prije 4 dana, naime tada je Kira pocela naskakivati na Linu... u pocetku je bilo jako smijesno jer je nikako nije mogla uloviti odostraga nego je pocela od glave (isprva nam nije bilo jasno sto radi, jer se nije - malo je tesko naci prave rijeci - trzala/drmala, nego se samo penjala po njoj) i kad bi joj dosla od straznjih nogu ova je pobjegla. ali jucer se uspjela docepati straga i sad stvarno naskace u punom smislu te rijeci. ono sto mi je jako cudno je da kod Kire ne vidim nikakve naznake jaja i meni izgleda kao zensko, po onoj slici s foruma, trebam li se zabrinuti ili je to neka igra dominacije.

u svakom slucaju namjeravam opet kod veterinara ali me lovi panika (citala sam o forumasu koji je poceo s dva muska i zavrsio s 10 zecica)

ps bok svima :D
Kira i Lina
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet kol 22, 2008 8:21 am

i cure naskakuju isto kao i decki - kod mene je sad faza da Cooky naskakuje na Coco a onda se uloge okrenu a Ziggyja ne fermaju ni jedna ni druga
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kira i Lina » pet kol 22, 2008 22:30 pm

hvala:) izgleda da cu se morati naviknuti na to, stvarno je jako smijesno/cudno :huh:
Kira i Lina
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » pon kol 25, 2008 12:52 pm

samo pazi da ne postane to prenasilno, dokle god nema ozljedjenih i potlacena zekica "nema nista protiv" je okej
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan