Ja sam Gregor. Moji drugi nadimci su još i
Bićina (jer je moj muž zaključio da kad zecoplesari i onako baca zadnje papice u zrak da izgleda kao bik),
Gupica Gupa (kao glupica glupa)
Šugica
Magale (kao magare)
...i još puno njih a Gregor me zovu samo kad se ljute na mene (a ja ništa nisam skrivio

Rođen sam 2.10.2011. dakle danas imam ravno 5 mjeseci.
Jako volim kokošariti pod kaučom i jako jako jaaaaako volim jabuku,( prod'o bi sebe i ovo dvoje mojih ljudova za nju ali kažu da sam još mali i ne smijem je jesti, samo mi nekad daju da ju liznem i gricnem)volim još i istresati hranu iz zdjelice i čupkati tepih, a jako volim i piškiti po kauču
Ne volim kad me nose, kad me zatvore u kućicu, kad me tjeraju sa kauča i kad mi čiste kućicu.
Ja sam vam jedan jako jako uredni zeko, od prvog dana piškim i kakim samo u svoj wc (osim na kauč), po cijele dane se dotjerujem, jedino kaj ne volim kad mi je kućica uredna, to mi je fujjjj.
Ovo na slikama je bilo daaaavno, kad sam još imao 3 mjeseca, sad sam malo veći, sa puno većim ušima.
Tu sam prije par dana veeeeliki sam i obožavam ovu kutiju koju su mi stavili ispod stola i, najvažnije, napunili sijenom.

Sad, kažu da sam lavljoglavi, ali nemam baš toliko veliku grivu kao neki od vas ovdje, ali sam lav u duši.
Eto, za početak, to sam ja.