Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Charlie je napisao/la:
Grga je išao 2 godine na krpice, nekad smo prali nekad bacali, i samo na to mjesto je išao i nije nikad popišao odjeću, iako mu je omiljeno po mom neredu skakat![]()
![]()
...
fleshettes je napisao/la:...
tarra, joj nemoj me zvat flesh.. ne želim bit meso![]()
![]()
![]()
a...

Ne kužim ima cijelu sobu, a on baš i samo na mom krevetu kaka. Šta mu je tamo tolko privlačno, ima dole tepih
A kad mu stavim piljevinu samo u wc onda je uredan i sve obavlja u kavezu, a ne na mom krevetu
mislim da mu smeta što je po cijelom kavezu piljevina pa zato spava izvan kaveza.
jebiga. tako je to dok ga ne naučiš da ne smije. ne daj mu da se penje po krevetu sve dok vidiš da obavlja nuždu gore. tako je moj naučio. nije smio na krevet sve dok jedan dan nisam vidjela da je gore i da nije ništa uneredio. i od tad smije, a i on je valjda skužio zašto sad smije

) da ne razlikuje piljevinu u wcu od one koja mu je sada nepotrebno po cijelom kavezu.

tarra je napisao/la:Charlie je napisao/la:
Grga je išao 2 godine na krpice, nekad smo prali nekad bacali, i samo na to mjesto je išao i nije nikad popišao odjeću, iako mu je omiljeno po mom neredu skakat![]()
![]()
...
Viš to nisam znala da je i tvoj tako![]()
A kak si ga naučila/kak se naučio na to? Piši![]()

blago vama, ljudi.... kad ću ka svoju mrcinu naučit na wc? ima 2,5 mjeseca, a kod mene je od cca. 2. mj. starosti. prva greška, kad je došao odma sam ga puštala van, kad god bi bila doma i tako je on sebi fino obilježio čitavu moju spavaću sobu ko wc uključujući i krevet (to mu je posebno zadovoljstvo)
. i sad ga tjeram s kreveta al ako ga iste sekunde ne primjetim na krevetu iduća sek. je već prekasno! on svoje obavi. ne znam jel prekasno da krenem s tarrinim načinom da ga ne puštam van i ovo ostalo što je napisala? pliz, help mi, još malo neću imat di spavat ak ovak nastavi.... 

, javim vam novosti.... 

. S njima nikad nije dosadno, najveće su maze i uzvraćaju svu ljubav samo još uduplano
.

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.