Moderator/ica: vini
tinka je napisao/la:da, na to sam mislila... ok, onda ću mu reći da odsad čisti jednom tjedno...
tinka je napisao/la:da, na to sam mislila... ok, onda ću mu reći da odsad čisti jednom tjedno...
Lilo je napisao/la:tinka je napisao/la:da, na to sam mislila... ok, onda ću mu reći da odsad čisti jednom tjedno...
Mislim da za to ipak nema potrebe....jednom tjedno napravite izmjenu trećine vode u akvariju i dodate tu odstajalu,oćistite filter koji perete u toj vodi koju ste izvadili iz akv.....nikako u vrućoj....a onda jednom mjesečno generalka....na isti način..
očito je da ste se dobro snašli ćim su vam ribice žive i da je sa održavanjem prilično sve ok! uvijek može bolje al treba još malo iskustva....kad pustiš ribane u jezerce ljepo javiš pa ti složimo jedan mali tank bez nekakvih teških filozofija i puno para....tinka je napisao/la:Lilo, tako danijel sad i radi, jednom tjedno odlije dio vode i dolije ostalo, a jednom mjesečno temeljito sve čisti...![]()
žalimir, hvala na linku, pogledat ćemo ga detaljno doma...
Lilo je napisao/la:očito je da ste se dobro snašli ćim su vam ribice žive i da je sa održavanjem prilično sve ok! uvijek može bolje al treba još malo iskustva....kad pustiš ribane u jezerce ljepo javiš pa ti složimo jedan mali tank bez nekakvih teških filozofija i puno para....tinka je napisao/la:Lilo, tako danijel sad i radi, jednom tjedno odlije dio vode i dolije ostalo, a jednom mjesečno temeljito sve čisti...![]()
žalimir, hvala na linku, pogledat ćemo ga detaljno doma...
tinka je napisao/la:ma znam, ali one su već skoro dva mjeseca tak kod mene, jadne...sad sam se zbedirala samo... ali dobro, budemo mi to sve pomalo sredili...
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.