Akcija: Prodavac na Zelenom vencu, spasavanje zekica

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

PostPostao/la zekili » čet kol 13, 2009 19:36 pm

da ja dam svoje misljenje. oba letka su dobra, po meni. onaj dinin (jesam li u pravu - sada ima tri teme na istu temu pa sam se pogubila) je odlican za vlasnike pocetnike. pregledan, jednostavan, privlacan. od MaleMice je letak isto dobar(iako bih ja nadodala jos stvari iz ponasanja,zdravlja.. i malo prilagodila dizajn - ali dobro je zamisljen), i sa doradom bi bio odlican za ljude koji imaju vec neko znanje o kunicima i zele nauciti vise.

tesko je napisati letak koji ce zadovoljiti sve nas ovdje, no to nije poanta, poanta je da novi (i stari) vlasnici nesto nauce.

ja cu stavit na zecove uskoro letak koji sam ja radila i namjenjen je onima KOJI VEC IMAJU ZNANJE o kunicima. no rado bih da imamo na siteu i letak za potpune pocetnike.

ovaj "s kockicama" je idealan za one koji ne znaju apsolutno nista :)

ne znam zakaj se svadate i stvarno nisam upucena u tko je ostavio kome zeku i slicne price, a svratim skoro svaki dan pa mogu misliti kak je onda onima koji dodu jedanput mjesecno..tak da bi takve rasprave trebalo ostaviti sa strane kada pricamo o letcima..mozda se takve stvari i mogu prigovoriti u udomljavanju ili slicnim dijelovima foruma, ali ovdje nikako tome nije mjesto :) takoder ne znam tko je glavni za beogradsku podruznicu sta se udruge tice, no ovdje su jasno naznaceni moderatori :)

nadam se da sam bar djelomicno pomogla u buducem kreiranju tj izabiru letaka :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la dina » čet kol 13, 2009 19:57 pm

jao Zekili!!!!!!!

apsolutno si pomogla ja se slazem, a i mislim da ce se i Klio, kao i ostali sloziti...

da uradimo letak za pocetnike (koji je prilagodjen i deci) i za one koji imaju vec iskustva u cuvanju kunica kao ljubimaca
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » čet kol 13, 2009 22:35 pm

Ne msilim da sam moderator,van pameti je. Zestoko ste stavile moje strpljenje na probu.
Osecam odredjenu odgovornost za podruznicu ovde, ne sto mi se to svidja ili volim da se uzivim, a to na kraju krajeva ni ne moram da objasnjavam.
Ko je ok shvatice.
Od sada samo tamo gde je neophodno evo mene.
Dina, bila bih zahvalna da vise ne komuniciramo ovde bez preke potrebe, jer si pokazala dovoljno postovanja da to vise ne zelim.
Uz letak sam, i podrzacu naravno jer je to u dobrobit onih koje volimo i zbog kojih i jesmo ovde.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan