mawi zeko - pitanje

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

mawi zeko - pitanje

PostPostao/la mawi_zeko » ned lip 13, 2010 21:42 pm

moj zeko se ponasha chudno..kad ga izvadim iz kaveza na slobodno kretanje samo stoji povremeno se mallo pomjerno..ponekad samo iskache iz kaveza skroz je chudan..pojede mi kabl od punjacha a prsti su mi svi izjudani..kad hochu da ga izvadim iz kaveza bjezhi jedva ga uhwatim..jel mogu da dobijem informacije ashto je takaw??
mawi_zeko
Kunić
Kunić

Re: mawi zeko - pitanje

PostPostao/la Lady Stardust » pon lip 14, 2010 10:28 am

Koliko je star, kad je dosao, koliko je van gajbe, da l ise tako ponasa oduvijek ili iznenada?
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la mawi_zeko » čet lip 17, 2010 12:41 pm

neznam koliko je star jer sam ga dobio na poklon samo znam da nije vishe od 2-3 mjeseca..
mawi_zeko
Kunić
Kunić

PostPostao/la Zlata » čet lip 17, 2010 13:01 pm

ako je tako mali, i tek nedavno si ga dobio, onda je njegovo ponašanje normalno.

nemoj ga vaditi iz kaveza, pusti ga da sam izađe kad to poželi. našima je trebalo nekoliko dana da se ohrabre i krenu istraživati prostor, a i onda je to išlo jako sporo, svaki dan malo dalje.

zapravo, ženka nam još uvijek nije istražila cijelu kuću (ne voli ići po stepenicama), dok je mužjak odavno zavirio i u najzabačenije kutke kuće :)
Zlata
Kunić
Kunić

PostPostao/la mawi_zeko » čet lip 24, 2010 12:28 pm

ewo i moj je napokon prohodao..sam iskache iz kaveza penje se po namjeshaju skache na sto chak neku noch sam se prepao da sam ga izgubio..sve dvorishte i okolo dvorishta sam potrazhio a on sjedi na prozoru gdje ima ono mall mjesta..sakriva se po nekim rupama zavlachi se gdje god stigne a sako jutro me probudi..ni kavez mu nevrijedi dok sam ja kod njeg on je u kavezu chim ja odem on izadje..
mawi_zeko
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » čet lip 24, 2010 13:11 pm

Budi oprezan s tim da ti zeko bjezi u dvoriste..moras biti siguran da je dvoriste dobro osigurano da on ne pobjegne van..oni se mogu i podkopat ispod ograde..a ako zavrsi vani nema mu bas spasa..pazi i na to mogu li ga zgrabit neke zivotinje unutar dvorista..kakav kavez ima? i gdje je taj kavez smješten?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan