Vidim da je stara tema,ali nisam našla drugu gdje bi mogla ovo pisati ,iskreno nemam ni vremena tražiti drugu a i nisam želila otvarati novu temu.
No, vice je bio na zdjelici plastičnoj isprva,dok je bio mali, koju je kasnije počeo premještati,kada sam mislila da je ne želi da bude na tom mjestu gdje je bila i premjestila sam je gdje ju je on opet bacao i prevrćao. Tu smo zdjelicu za vodu odmaknili.
Onda sam mu kupila pojilicu trixie, iskreno,nisam ni našla drugu, iz pojilice je naučio piti,pa kasnije nije
želio ,stoga sam je maknila.
imali smo i keramičku zdjelicu nju jednostavno nije nekako volio,ne znam kako da objasnim. čak ju je pokušao gristi i ja nisam želila da mu bude nešto sa zubima dok je grize pa sam je maknila.
imali smo sto problema s tim pojilicama i zdjelicama a ja ne želim da ako ja slučajno ne budem uz njega duže vrijeme da mi ostane bez vode,pogotovo u ovo vruće vrijeme.
išla sam pitati njegovog bivšeg vlasnika koji uzgaja kuniće šta mi on preporuča i on mi je pokazao iz čega njegovi kunići piju,iz čega je i vice pio,na što ja, nisam obraćala pažnju,a morala sam i htjela bih vas pitati šta vi mislite o tome ili imate neku drugu preporuku (?)
http://www.agro-silvo-promet.hr/ponuda_ ... humb/8.jpg takva je ta pojilica
i mislila sam je nabaviti pa probati.. ne znam stvarno..
zasad mi je najbolja ona i keramička zdjelica,ali kad je ovu pokušavao izbaciti,ja se stvarno bojim da ne ošteti zube,a to mi još manje treba,pogotovo sa ovako "iskusnim" veterinarima