Postao/la Softy » pon tra 13, 2009 16:03 pm
Ovako..prije otprilike 6 mjeseci udomila sam malu kunicu Sunčicu. Rečeno mi je da će je se rješiti, a bila je slatka i mala, i još su mi potvrdili da će takva ostati jer je patuljasta.. I kako joj odoljeti? Dobila sam svu opramu za nju besplatno i čim sam je vidjela nije više bilo pitanja. No, s vremenom, moje Sunce je polako raslo i sad više i nisam toliko sigurna da je patuljasta...ako i je manja vrsta kunića moožda, ali patuljasta nije:) Nadam se da neće previše rasti, ali sad je već u srcu pa nema veze. S obzirom da studiram imam svoj stan u kojem ona ima svoj kavez od kojim metar sa 60 i njoj je super, kad izađe ima svoj kauč koji je prisvojila prvim pišanjem:-) no, kada dođem kući roditeljima na praznike, svijesna sam da ću morati povesti i nju. Ono što me zanima jest: ona kao kućni kunić nije nikada do sada bila vani, na travi, niti jela mokru tj. svježu hranu. Oduvijek jede suhu hranu i pije vodu. I sad, ja kod staraca imam veeeliki travnjak i razmišljam o tome da je kad dođemo kući pustim da tamo trči, pa možda ček da joj i kavez napravim izvan kuće, na verandi. Molim za slična iskustva, pišite sve što znate, posebice treba li neka posebna zaštita i koje su opasnosti ako ode na travu te kad su vaši kunići počeli jesti sviježu hranu.
hvala unaprijed
oni sve osjećaju duplo jače, i nasilje, ali i ljubav.