Poklanjamo kuniće, po drugi put :D

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Poklanjamo kuniće, po drugi put :D

PostPostao/la drito » pet tra 04, 2008 16:35 pm

Ovaj post ovdje će sadržati i neke informacije o dotičnicima.
Nađite svog idealnog zečjeg prijatelja kroz osobne informacije.

slika

Ovo je crni. Crni je curica. Datum rođenja je 7.1.2008. Voli duge šetnje uz ormar i sjedit ispod radijatora. Sviđaju joj se jabuke, ali mrkve voli još više.

slika

Ovo pored crnog je hrđavi. Hrđavi je isto curica, a datum rođenja dijeli s crnim, sestrom si. Mazan zec koji bi više od svega u životu želio posjetiti australiju. Dok ne skupi za to, omiljene aktivnosti su mu gledat pred sebe dok jede sijeno i sa sestrom sjedit na drugoj polici ormara.

slika

Ovo su s lijeva na desno: suhi, mini bauard, msrtin i beli. Dijele datum rođenja. 7.1.2008. sa prije navedenim sestrama.

Suhi je curka i najviše od svega voli grebat po kutevima gajbe, lijevoj ruci osobe koji joj daje hranu i sjedit ispod ormara, s lijeve strane. Nema ambicija za budućnost. Živi dan po dan.

Mini bauard je ženka. S obzirom da je na mamu, biva jako nervozna i nesretna dok joj se ne da hrana na vrijeme ili ju se ometa u omiljenoj radnji gledanja pred sebe. Ili sa strane. Kako već zečevi vide. Inače je draga. Skače.

Treći zec po redu je mini msrtin. Tako se zove jer mu se stariji brat zove srednji msrtin, a otac msrtin. Kako dijele boju dlake, nadjenusmo im isto ime. Razlika između brata i oca je u tome da je mini msrtin smeđook, dočim su ostali plavooki. S obzirom da dolazi iz msrtin reda, voli se mazit for real, jede hranu iz ruke i općenito je simpatičan. Ne povlači se guzicom u kut kad je nezadovoljan, nego skače. Ne trči nekontrolirano kad se prestraši. Ne udara glavom u zid. Najviše od svega bi volio bit pravi zec, da može ležat na poljani nadomak šume.

Četvrti zec po redu je beli. Beli voli svoju majku, top vit i hobby glody sijeno. Ne voli da ga se ometa dok gleda pred sebe, kao ni većina kunića. Nerijetko sjedi s majkom i ocem na polici lijeve strane ormara i promatra vlakove na baterije. Pomogne im pojest kartonsku kutiju. Jako voli grebat po metli.

slika

Ovo je srednji bauard. Ženka, datum rođenja 7.12.2007. Kao mala je bila nervozno dijete, ali otkad je ušla u pubertet, shvatila je bitne stvari u životu. Voli sjedit u svom kavezu, čak i ako ga se ostavi otvorenog. Nekoliko đirova po sobi ovom su zecu izniman izvor sreće i zadovoljstva, a onda se vraća doma. Užasno voli sijeno i jabuke.

slika

Ovo je srednji msrtin, dečko, datum rođenja 7.12.2007. Apsolutno najmazniji zec od sviju, na svog oca. Voli trčat, uništavat metle, jest pisma, kutije i duct tape. Voli lizat ljude po nosu i svuda. Nema ambicija, živi za što bolji provod. Na žalost, trenutno se ne druži sa braćom jer u momentu interakcije dobije golemu erekciju kojom prijeti sestrama.

Svi jedu jabuke, mrkvu, sijeno i od svih suhih hrana, uključujuć one neke užasno skupe, najviše vole top vit koji je 14,75 kila u svim boljim prodavaonicama zečjeg asesoara.

Trebaju dom, ovih 12 kvadrata u kojima trenutno žive im postaju pretijesni, a iako nisu odveć pametne, iznimno su drage životinje od kojih svaka ima izražen karakter. Javite se na pm. Hvala. :P
drito
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet tra 04, 2008 17:14 pm

Drzim fige da drugi put prodje bolje!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

Re: Poklanjamo kuniće, po drugi put :D

PostPostao/la tina_sb21 » pet tra 04, 2008 19:55 pm

drito je napisao/la:slika

A ova je prekrasna.....mi bi ovu curku....... :D :D smeđa
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la drito » sub tra 05, 2008 1:48 am

tina_sb21 je napisao/la:
drito je napisao/la:slika

A ova je prekrasna.....mi bi ovu curku....... :D :D smeđa

Nije bed, napisah ti i na pm, ajmo se dogovorit kako, kada i sve to. Ha?
drito
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » sub tra 05, 2008 11:29 am

Naravno da može.... :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sub tra 05, 2008 12:56 pm

sretno sa udomljavanjem drito. nadam se da ce ovog puta biti bolje.

jako si lijep oglas napravio. :)
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la drito » ned tra 06, 2008 19:44 pm

Samo curke i kastrirani tata se sad druže u grupi, msrtin s erekcijom je većinom ili tu kod nas u sobi ili solo u kavezu jer nemre izdržat da se ne pokuša potuć s tatom, makar i preko kaveza.

Sad su beli i mini msrtin vani. :D

Al svejedno, nisu veseli kunići, pogotovo ne muški. Dajte ljudi, kupite im gajbicu i udomite ih, bit će sve nesretniji s vremenom.
drito
Zečić
Zečić

PostPostao/la cicko:) » ned tra 06, 2008 20:28 pm

pa dobro tina21 te vec dugo moli da joj daš ovu curku za mamu

očeš joj dat ili ne? sta odugovlačiš.
cicko:)
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned tra 06, 2008 22:14 pm

cicko:) je napisao/la:pa dobro tina21 te vec dugo moli da joj daš ovu curku za mamu

Hoče :D :D :D ...samo još tražim kako da prevezemo malenu... :huh:
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la drito » ned tra 06, 2008 22:34 pm

cicko:) je napisao/la:pa dobro tina21 te vec dugo moli da joj daš ovu curku za mamu

I kak onda da jebeno ne popizdim na vas ljude. Već pun kurac vremena molim tinu da nađe prijevoz i dogovori s kim, kada i kako ćemo se nać, i naravno, koga ti prozoveš? Mene. Pa u krasan kurac mili...

I da, onda sam ja onaj zli tip koji psuje...
drito
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned tra 06, 2008 22:58 pm

drito je napisao/la:

I kak onda da jebeno ne popizdim na vas ljude. Već pun kurac vremena molim tinu da nađe prijevoz i dogovori s kim, kada i kako ćemo se nać, i naravno, koga ti prozoveš? Mene. Pa u krasan kurac mili...

I da, onda sam ja onaj zli tip koji psuje...

To smo se tek prekjučer dogovorili..da još ne ispadne da me več dugo čekaš,a i nisi me ništa molio kada sam sama napisala da trebam prijevoz naći....... :huh: morala sam ovo napisati sorry ali ...glupo mi bilo kada sam pročitala nisam znala šta da mislim pa prekjučer si mi se javio tek na pm..... :lud: ja se trudim da nađem prijevoz...vjeruj mi i stalo mi je da udomi moja stara kunića :D ...vidjet ču jel može moj bratić prevesti..... :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sovica » ned tra 06, 2008 23:03 pm

joj pa kaj se niste prije dogovorili, bila je ledolina ovaj vikend u zagrebu
sovica

PostPostao/la drito » ned tra 06, 2008 23:03 pm

tina_sb21 je napisao/la:...

Ma ne, nego si još prije valjda mjesec dana rekla da bi uzela kunića, pa sam ti prije tjedan dana rekao da ajmo dogovorit, pa si rekla da bi ti još slika pa ovo, pa ono...nije bitno, mene to ne smeta, al me smeta da me se napada bezveze.
drito
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » ned tra 06, 2008 23:04 pm

sovica je napisao/la:joj pa kaj se niste prije dogovorili, bila je ledolina ovaj vikend u zagrebu

pa nisam znala....njoj i jesam na pm poslala poruku...ali nisam znala kada če cura iči....glupo mi je samo što ispada da on mene čeka pa ja čekam odgovor več tjednima....žao mi je samo to nema datuma na forumu za ovakve stvari....... :D :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tina_sb21 » ned tra 06, 2008 23:05 pm

drito je napisao/la:
tina_sb21 je napisao/la:...

Ma ne, nego si još prije valjda mjesec dana rekla da bi uzela kunića, pa sam ti prije tjedan dana rekao da ajmo dogovorit, pa si rekla da bi ti još slika pa ovo, pa ono...nije bitno, mene to ne smeta, al me smeta da me se napada bezveze.

aha ok...onda si krivo napisao u ljutnji....nebi htjela da ispadnem neodgovorna KADA TO NISAM :D :D
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Sljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan