Trebam pomoooc :(

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Trebam pomoooc :(

PostPostao/la Zecolina » sri kol 04, 2010 19:03 pm

Zdravo, kao sto vidite imam problem, tice se moje flekice koja je stara oko 2 mjeseca, naime, iako je pokusavam nauciti na posudicu za obavljanje nuzde, ona to ne upotrebljava vec sve oko nje. Da ne duzim, problem je u tome sto je svoje spice uljepila mokracom, ali posto je jako strasljiva, ne mogu nikako da joj to ocistim vlaznim maramicama, molim vas ako neko zna sta da radim neka mi kaze :( Da li je problem u tome sto joj u kavez stavljam pilotu pa preko sijeno, da li je to ispravno ili? :(

Unaprijed hvala :(
Zecolina
Kunić
Kunić

Re: Trebam pomoooc :(

PostPostao/la zeko Simba » čet kol 05, 2010 9:48 am

Na forumu piše dosta toga na temu učenja na wc i čišćenja šapa i stelje u kavezu.

Na wc se uči polako, ima SAMO dva mjeseca. Sve kuglie skupljaj i stavljaj u wc. Mokraću isto možeš obrisati papirnatom maramicom i "zakopati" u wc, da osjeti miris tamo.
Šape možeš brisati krpicom natopljenom u acidi borici.
Piljevina sa sijenom preko i nije neko rješenje jer ne zadržava miris, dapače, sijeno puno mokraće smrdi. Bolje da u gajbici nema ništa, samo u wc-u. U gajbu joj stavi neki ručnik ili slično, da nije na goloj plastici. U wc je najbolje stavljati drvene pelete ako ih možeš nabaviti
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Re: Trebam pomoooc :(

PostPostao/la Zecolina » čet kol 05, 2010 11:31 am

Hvala vam puno na savjetima, dobro ce mi doci!!
Zecolina
Kunić
Kunić

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan