nije ista ni kvaliteta ni cijena..al sve je tu negdje..kvaliteta varira i u samom ducanu jer nekad nabave neke bolje nekad losije..ali ako pitas jel svejedno gdje ces ih kupit onda je
Evo sad sam vas gledala ponudu, bauhaus, baumax i 10kn je razlika Znam da sam prije par godina kupovala za grijanje dedi u baumaxu i dan danas je ta prozirna vreca 15kg peleta i bili si jeftiniji nego u bauhausu A sad je u bauhausu neka vreca bijelo-zelena i pise forest drveni peleti i dode 10kn manje nego u baumaxu Valjda su se sad preokrenuli sa cijenama
u bauhausu su bili na akciji pa je bila razlika..jucer sam kupila u baumaxu i 15 kg dode 29,99..to su oni tamniji koji su mi bolji od onih svjetlih..a ti biraj
U bauhausu su svjetliji, koji su na akciji jos tj dana, a u baumaxu su tamniji u prozirnoj vreci i isto Dodu 30kn? Tak si mislila? Pa biram one bolje, a to su kazes ti iz baumaxa?
Ziggy je napisao/la:e sad ti kazes bauhaus tamniji, a altan da su u baumaxu tamniji
ma mjenjaju oni te pelete..nekad imaju tamnije nekad svjetlije..nekad bolje negad losije..bilo bi super jedino da nisu jako prasnjavi..meni se cine ti tamniji bolji..drugima su bolji svjetliji..a ti probaj i izaberi koji ti pasu prije su bauhausu bili jeftiniji jer su bili na akciji..sada dodu isto jer je vrijeme grijanja pa moraju biti konkuretni..ukratko svejedno je gdje kupis..ja ih kupujem u baumaxu na jankomiru jer mi je u njega nazgodnije doc (a i uvijek mi se cinio jeftinijim)