Dakle, Grga je u poprilično lošem stanju. Koliko sam mogla opipati, jako je smršavio, uspjela sam mu cijelu kralježnicu napipat, sva rebra, ma koma (nije on nikad bio bucko, al ovo je fakat jako mršavo) pun je čičaka, blata, dlaka mu je opet sva u dredovima. Nemrem ocijenit kakvog je zdrastvenog stanja, no jako je tužan i miran, nije to isti pas koji je otišao. Nemam pojma da li je pokupio kakvu bubu( krpelj, buha)... nije me ni u oči pomogao, samo sklanja pogled, ne veseli se, ne maše repom, koliko sam vidjela, teško mu se uspraviti...
svekar i MM su pričali, da će ga probat koliko toliko ošišat i onda ćemo ga dat na kupanje, da ipak malo bolje izgleda. Za sada nam je prioritet da se malo oporavi, da dobije koju kilicu, da se malo razveseli, ali opet, to će biti jako teško, pogotovo ovaj dio o popravljnju raspoloženja, jer se zaista nemamo kad baviti s njim. Nažalost, mi više nismo kompetnenti niti prikladni vlasnici za njega i jako je bitno da se Grgi nađe obitelj koja će ga voljeti onoliko kolikoon to zaslužuje.
Jako je tužan, jako jako miran i jako smo iznenađeni kako se promijenio, tim više jer neznamo ni kakvi su ti ljudi bili prema njemu, niti što se dešavalo s njim od kad je ta gospođa deložirana i tko se i kako brinuo o njemu.
Obraćam se samo vama, jer na drugim forumima ako i ima komentara, to su onda u vidu "kako je prekrasan, presladak, i sl", a nitko da bi nekaj možda konkretnije.
Veliko hvala Zeko Simba.

...Save Earth, it's the only planet with chocolate...