Kika volimo te

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Kika volimo te

PostPostao/la kika » pon svi 10, 2010 11:16 am

Dragi moji zecoljupci!

Kao prvo najveća Vam hvala što ste nam prije godinu i mjesec dana pomogli i na taj način našoj Kiki produžili život i priuštili nam još stotine sretnih i nezaboravnih trenutaka s njom.
U utorak/srijedu primjetili smo da kaka na lančiću, odmah smo joj davali malt pastu i ukinuli voće i pelete, bila je ljuta naravano, u četvrtak smo je vodili veterinaru na injekcije i ona je i dalje bila naš mali sretan zec, u petak sam je zatvorila u kavez i stavila pokraj sebe kako bih mogla gledati kako se ponaša, jede i kaka, od muke je grizla rešetke :), nakon posjeta veterinaru u petak kao da joj je postalo malo lošije i onda sam je krenula masirati (masaža nam je uvijek do sada pomogla) ali ovaj puta kao da joj je od toga bilo lošije, počela se tresti i sve manje i manje jesti i kakakti, u subotu više ništa nije ni jela ni kakala, hranili smo je ananasom vodili na injekcije, masirali, mazili...u nedjelju opet injekcije...nije bolje i onda nakon masaže katastrofa, više nije mogla hodati, parafinsko ulje nije pomagalo, sab simplex kapi, ananas,,,nije ni vodu mogla piti, pa smo joj davali špricom na usta,ali i dalje joj je pasalo da je mazimo po obrazima :) i nakon što smo uspavali četveromjesečnu bebu, vratili smo se k njoj i kad smo kleknuli do nje ona se pokušala ustati no nije uspjela, par puta je zahroptala i u 15 do 1 noćas otišla je zauvijek od nas.
Suprug i ja smo još satima plakali nad njom i provjeravali da li je sve to istina.....a još u srijedu navečer je plesala zecoples i igrala se po stanu....sad je na ranču pokraj ribnjaka i nadamo se da je čuvaju srne, malo lane i onaj divlji zeko što tati voćke uređuje :)
Ne možemo vjerovati da je nema, da joj nismo mogli pomoći, i da nas je čekala da dođemo i da se oprostimo od nje....a tako smo se veselili da će nam sin kad malo poraste imati prijateljicu :) i da će se skupa igrati.... Kika tako nam je žao!
kika
Kunić
Kunić

Re: Kika volimo te

PostPostao/la zeko Simba » pon svi 10, 2010 11:49 am

Jako nam je žao :cry: to je strašno kada ih tako gledaš, a potpuno si nemoćan :cry:
Držite se. Jednog dana biti ćete spremni ponovo prihvatiti jedno uhato stvorenje
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kika » pon svi 10, 2010 12:12 pm

sad mi se čini da neću više nikada moći prihvatiti ni jedno, jer znam da sam ja kriva za smrt ovoga, nisam ga svaki dan češljala i nisam dovoljno detaljno čitala upute na ovom forumu, jer da jesam možda bi sad još uvijek bila s nama
kika
Kunić
Kunić

PostPostao/la ivana jožić » pon svi 10, 2010 12:18 pm

o Bože ovo je tako tužno od srca mi je žao.
ivana jožić
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pon svi 10, 2010 12:25 pm

kika je napisao/la:sad mi se čini da neću više nikada moći prihvatiti ni jedno, jer znam da sam ja kriva za smrt ovoga, nisam ga svaki dan češljala i nisam dovoljno detaljno čitala upute na ovom forumu, jer da jesam možda bi sad još uvijek bila s nama

Nisi ti kriva. Koliko vidim brinuli ste se za nju. Nemoj sebe okrivljavati. Došlo je do komplikacija kod začepa, a na to rijetko možemo utjecati.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » pon svi 10, 2010 12:26 pm

Jos jedan gubitak :sad: ...strasno,zao nam je :sad:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ivana jožić » pon svi 10, 2010 12:27 pm

kika je napisao/la:sad mi se čini da neću više nikada moći prihvatiti ni jedno, jer znam da sam ja kriva za smrt ovoga, nisam ga svaki dan češljala i nisam dovoljno detaljno čitala upute na ovom forumu, jer da jesam možda bi sad još uvijek bila s nama

nemate zašto sebe optuživat niste krivi. dali ste joj dom pun ljubavi, pažnje i puno, puno maženja o zeco poslasticama da ne govorim. nemojte biti takvi prema sebi ni Kika to ne bi voljela. Puno ste joj pomogli i ono što je važno da je imala veterinarsku pomoć. Anđelčić je odlučio otići nažalost a otišla je znajući da je vi beskrajno volite i da ste joj pružili sve što jedno živo biće zaslužuje. Iskreno mi je žao što je Kika odlučila biti anđel i trčat po nebeskim zeco pašnjacima i družiti se svim anđelima koji su nas napustili.
ivana jožić
Zečić
Zečić

PostPostao/la jolanda » pon svi 10, 2010 13:09 pm

jako mi je zhao :sad:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kika » pon svi 10, 2010 13:33 pm

to je užasno, ali kao da se nije imala volje boriti za život
kika
Kunić
Kunić

PostPostao/la Mala Mica » pon svi 10, 2010 14:08 pm

Kika, žao mi je. Moja Milica me napustila na isti način, isto u petnaest do jedan, subotu na nedelju, a moja srećica se nije linjala.
Znam kako ti je i sama se preispitujem gde sam pogrešila i mislim da je trebalo i moglo biti drugačije!
Tužno je što sva briga i ljubav nisu bili dovoljni da ih održe.
Mala Mica
Zečić
Zečić

PostPostao/la vini » pon svi 10, 2010 14:11 pm

Kika, jako mi je žao :zekoo4:
ali ne smiješ se okrivljavati. Napravila si najbolje što si znala i mogla, a na mnogo toga ne možemo utjecati.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » pon svi 10, 2010 14:14 pm

Svi vlasnici se uvijek preispituju i zauvijek cuvaju sumnju da su nekako ipak krivi..dan danas se znam osjecat krivom kad je moj zeko uginuo, ali ne dam da me to sprijeci da pokusam pruziti sve dvjema novim njuskama :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pon svi 10, 2010 14:48 pm

:smrc:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak