Smiju li jesti stari kruh?

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Smiju li jesti stari kruh?

PostPostao/la zelimir » ned sij 24, 2010 20:10 pm

Anek je napisao/la:a zasto bas zelis pariti ih?? i koliko je zekica stara? ako ima vise od godinu dana nemozes je pariti.

zekanica je stara sada 4 mijeseca i nemislim je parit prije 8 mj zivota!!!
zelimir
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anek » ned sij 24, 2010 20:34 pm

ok. A zasto je zelis pariti?? Mislim, svi bi mi bebice i to je sve jako slatko..ali.. vjerojatno si nov u tome pa jos ni neznas kako puno kunica bude baceno na ceste.
Ako zelis jos kunica uz ove koje imas, bilo bi ljepse udomiti neku dusicu koja ceka dom :zeko2:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zelimir » ned sij 24, 2010 20:37 pm

Anek je napisao/la:ok. A zasto je zelis pariti?? Mislim, svi bi mi bebice i to je sve jako slatko..ali.. vjerojatno si nov u tome pa jos ni neznas kako puno kunica bude baceno na ceste.
Ako zelis jos kunica uz ove koje imas, bilo bi ljepse udomiti neku dusicu koja ceka dom :zeko2:

Pa vijerojatno ce biti i toga a za parenje cu jos vidit to jos nista nije sigurno!!! Nadam se da ce lily naci decka kavog zasluzuje jer je zbilja po ponasanju prava dama!!Ima jako veliki stav o sebi i to mi se svidja kod nje,mora biti sve kako ona zeli!!!
zelimir
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anek » ned sij 24, 2010 20:42 pm

;D da cure su cesto takve! ali ako ces ih pariti morat ce stalno biti odvojeni..tako da je ljepse kastrirati decka (a mozes i sterilizirati nju) i zivjet ce zajeno i bit sretni..nema nista zlade od dva zeka kada spavaju jedan pored drugog :wub:
U svakom slucaju,sigurno ce se pojaviti koji ovnoliki komad za tvoju curku! :zeko2:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zelimir » ned sij 24, 2010 20:44 pm

Anek je napisao/la:;D da cure su cesto takve! ali ako ces ih pariti morat ce stalno biti odvojeni..tako da je ljepse kastrirati decka (a mozes i sterilizirati nju) i zivjet ce zajeno i bit sretni..nema nista zlade od dva zeka kada spavaju jedan pored drugog :wub:
U svakom slucaju,sigurno ce se pojaviti koji ovnoliki komad za tvoju curku! :zeko2:

pa svakako cu je sterilizirati a decka kastrirati.Zahvaljuje se lily na lijepim komentarima!!!
zelimir
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan