Da li je ovo moguce?

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Da li je ovo moguce?

PostPostao/la MissKiky » pon lip 07, 2010 15:44 pm

Dakle, navečer sam spremila maloga na spavanje u kavez. Kavez nema bočnih vrata, nego samo onaj gore otvor koji sam 101% zatvorila. Ujutro sam došla i vidjela da malenog nema u kavezu i da je gornji otvor otvoren; s tim da je kavez na dosta visokom mjestu kad ide spavati... I nađoh ga ispod kreveta...

Zanima me da li je moguće da je sam otvorio taj otvor i da je sam iskočio van (jer je to stvarno visoko, a sve je u redu - ništa nije slomio). Jadničak mali je ko zna kolko sati bio bez vodice i hranice... I stvarno mi se to čini nevjerojatnim... :hm:
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

Re: Da li je ovo moguce?

PostPostao/la Antonjet » pon lip 07, 2010 16:03 pm

Moguće je, moguće.. .
Mrva je 2-3 dan naučio otvarati sam kavez i to i bočni otvor i gornji otvor.. . ;D
Antonjet
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dHarma » pon lip 07, 2010 17:12 pm

Veeeoma je moguce!!!
Meni je Spajk kao mali naucio da otvara bocna vrata, pa sam na kraju morala dodatno da ih vezujem.. :rolleyes:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » uto lip 08, 2010 10:02 am

Moguće,a pazi sad što je meni Timea napravila :lud:
Kavez sam preko noći stavila na Kiarin i Zeusyn kavez(ona je zekica koja se obožava penjati na velike visine,očito radi boljeg pogleda :D )..Kavez je takav da gore ima malena vratašca koja se samo gurnu sa strane,ali to nema veze,jer joj preko dana maknem cijeli gornji dio..
Ujutro sam našla kavez na podu,vratašca zatvorena,a nju van kaveza :blink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la MissKiky » uto lip 08, 2010 15:44 pm

Kiara je napisao/la:Moguće,a pazi sad što je meni Timea napravila :lud:
Kavez sam preko noći stavila na Kiarin i Zeusyn kavez(ona je zekica koja se obožava penjati na velike visine,očito radi boljeg pogleda :D )..Kavez je takav da gore ima malena vratašca koja se samo gurnu sa strane,ali to nema veze,jer joj preko dana maknem cijeli gornji dio..
Ujutro sam našla kavez na podu,vratašca zatvorena,a nju van kaveza :blink:

Ma daj? :omg: Pa to mi se čini skroooz nemogućim, ali eto - nikad ne znamo što nam zekani mogu napraviti dok nas nema ili dok spavamo... :zeko7: Meni je samo bilo žao što nije imao hrane i vode, a i mogao je pregrist nešto (kabel i sl.), makar bi ja njega uvijek pustila van od 0 - 24, ali kad nije sigurno...

Kako god bilo - ako treba ugradit ću kamericu, pa vidjeti što radi preko noći, jer mi je ovo čisto nevjerojatno :zeko6:
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » uto lip 08, 2010 18:43 pm

Da,da,ona je prava mala harambaša :D :D
Sva sreća pa ona ima igralište vani gdje joj također stoji hrana,voda sijeno,igračke..Tako da niej bila ni žedna ,a ni gladna :D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan