Ovaj put njegova sestrica koja je bila stvarno prekrasna je "razdužena" jednom čovjeku,a ovaj moj mačor je bio, po njemu, "ružan" pa ga je zajedno s njegovom sestricom koju nije nitko htio bacio na ulicu,kako to često biva..Bili su stari samo mjesec dana,zato sam rekla sigurne smrti.
Moj je prijatelj uzeo tu njegovu sestricu,a ja sam uzela Mikija.Možda i vama ne bude lijep,no meni se sviđa i jako ga volim,kao i Flekicu i Bijelku.Pa upoznajte ga!
On je sada star 4 ipol mjeseca,voli jesti ovu hranu što mu kupujem,znači hranu za mačiće i polako prelazi na hranu za odrasle mačke.Jako je zaigran,igra se s ovim igračkama koje sam kupila zekama i njemu,no zeke ih ne doživljavaju,pa su to većinom sve njegove igračke.
Jako se dobro slaže sa susjedovom kujicom,koja ima također 4 ipol mjeseca i mješanka je pekinezera.
Imam novih slika,no nisam ih stavila jer mi nevalja kabel od mobitela.
Tako da sam stavila ovu staru sliku,na kojoj se počeo debljati,obzirom da kad sam ga dobila,bio je pun buha i neuhranjen.
Puuno pusa od Mikija,Flekice,Bijelke i mene!!

...bas je divan macor
...oni bi inace trebali tek sa godinom dana prelazit na hranu za odrasle
...al dobro ja recimo svom macoru nisam uopce davala junior jer je stalno krao iz zdjelice od moje starije mace tako da je jeo hranu za odrasle pa nisam htjela bacat novce na hranu koju prakticki nitko ne jede...i eto bez obzira kaj nije bio na junior hrani odrastao je u zgodnog velikog macora...ali posto mu vec dajes junior,za slucaj da neznas,oni su do godine dana juniori 

točno si je pogodila