Pravilna ishrana vašeg zekića.
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Postao/la Katarina7 » uto vel 25, 2014 13:42 pm
Poomocc..moj patuljasti ovnoliki kunic ce za 4 dana napuniti 6 mj..sad mu treba hrana za odrasle kuniće koja je po vama najbolja..ima ko kakva iskustva sa hranom iz Dm-a za patuljaste kunice..ako nije dobra narucila bi neku drugu..I da li možemo poceti sa 6 mj jesti svjeze povrce i voće..i ako da s cim prvo pocetii..puno hvala unaprijed od mene i mazee

-
Katarina7
- Kunić

-
Postao/la altan » čet vel 27, 2014 12:26 pm
Katarina7 je napisao/la:Poomocc..moj patuljasti ovnoliki kunic ce za 4 dana napuniti 6 mj..sad mu treba hrana za odrasle kuniće koja je po vama najbolja..ima ko kakva iskustva sa hranom iz Dm-a za patuljaste kunice..ako nije dobra narucila bi neku drugu..I da li možemo poceti sa 6 mj jesti svjeze povrce i voće..i ako da s cim prvo pocetii..puno hvala unaprijed od mene i mazee

Hrana iz dm-a nije dobra jer sadrzi hrpu zitarica..imas na forumu vec puno toga napisano o hrani pa malo prouci..isto tako ima popis dozvoljenog voca i povrca pa tamo rade vidi
vlasnica dvije jurilice
29
-

altan
- Zeko Manijak

-
Postao/la Katarina7 » čet vel 27, 2014 14:15 pm
dobro onda nista od te hrane iz dm-a..inace nemam iskustva pa zato pitam ovo je moj prvi kunić i želim da dugo sretno i zdravo živi zato želim da ima sve samo najbolje..što mislite o hrani Versele Laga premium cuni junior nature..piše da je za mlade kuniće i u sebi sadrzi voce i povrće? ili da mu uzmem onu za odrasle???

-
Katarina7
- Kunić

-
Postao/la altan » čet vel 27, 2014 21:57 pm
Ako mu zelis sve najbolje onda malo prouci forum..sve vec pise za sve hrane
vlasnica dvije jurilice
29
-

altan
- Zeko Manijak

-