zekili je napisao/la:Isto pise na zecovi.net vec godinam stoga nisi otkrio toplu vodu:
http://www.zecovi.net/prehrana/Prehrana.htmlZa ovaj dio ishrane kunića možemo reći da je u neku ruku kontroverzan. Postoje mnoge različite teorije počevši od one da li zeleno treba davati vlažno nakon pranja ili ga dobro posušiti. Neki za vlažno kažu da može dovesti do proljeva, a drugi da je baš takvo bolje za zdravlje kunića jer povećava unos tekućine u njihov organizam, i potpomaže u kretanju pojedenog sadržaja kroz probavni trakt. Jedno je sigurno sve mora biti jako dobro oprano, bez pesticida i ostataka gnojiva. Čak i organski uzgojene biljke treba dobro oprati da bi se uklonile potencijalno štetne bakterije poput E. Coli. Poanta je da svatko iznosi svoje misljenje i zasto da tj zasto ne, molim te prestani kategoricki tvrditi da ono sto ti radis je sto posto ispravno, pogotovo bez relevantnih izvora jer na taj nacin navodis nove clanove da slijepo slijede tvoje upute:)
Pa nekazem ja da sam 100% upravu, ali ne smatram da je uredu da neko drugi tvrdi da je to pogresno i stetno. Dakle svako ima svoje misljenje i ja nikog ne teram da mi veruje. Ne znam zasto smatras da su oni sajtovi a pogotovu MediRabbits losi ali opet svako ima pravo na svoje misljenje

, zaboravio sam da dodam da sam ja do skora isto davao suseno povrce ali ono krcanje sotmaka je prestalo od kad sam krenuo da dajem mokro povrce. KUnici su josuvek ne istrazeni kao kucni ljubimci, tako da ima puno misljenja
p.s. Kad smo dobili zeca i na MediRabbits je stajalo da treba davati suvo povrce. Tek od skora su to promenili zbog istrazivanja koja su sprovedena