izrada gajbe

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la malo drvo » pet ruj 18, 2009 20:48 pm

frka je napisao/la:ponavljam - NE akvarij na zek-kuću! NE! argumenti mi se ovdje čine nekak suvišni - osim ak je između njih KAT, aj min - armirani beton i te šeme - uglavnom, razmislite malo. nema uopće smisla pričat o stiroporu i izolaciji i votevr - naprosto NE stavljat akvarij na kućicu! amen. :wink:

Ja sam mislio reći ne stiropol u stan gdje su zečevi.
Ja nemam akvarij, ali da ga imam nikad ga nebi stavio na kućicu od zeka. Ta kombinacija mi se čini kao nesreća koja čeka da se dogodi.

Jedan frend mi ima akvarij i znam da on stavi stiropol ispod njega jer to pomaže u amortizaciji akvarija (ipak je to težina i staklo), zato kažem po meni to bolje mijenjati karimatom, a ne akvarij na kućicu od zeke.
Novi zeko skače forumom.

Coffi i Jurica support team since 07/2009
malo drvo
Zečić
Zečić

PostPostao/la frka » pet ruj 18, 2009 20:50 pm

Vida_zecovi je napisao/la:više od 2 m im stvarno ne mogu naći,

dva metra! zakon! vidiš da ide! nek zauzmu ta dva metra i svi sretni - oni, ti, ja... :D
šalim se, naravno, al ak imaš negdje dva metra - ožeži!! zekci će bit oduševljeni a ti još više - vidjet ćeš kak će bit zahvalni muceki mali - ma milina! :)
frka
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Vida_zecovi » pet ruj 18, 2009 21:03 pm

uf...ja sam mislila uletit s 2 posta, na kraju sam preuzela temu...ups :) sorry (moderatori brišite sve živo, ja sam saznala najvažnije, a sumnjam da će ko još trebat ova čuda) ;)
Zadnja izmjena: Vida_zecovi; sri lis 21, 2009 10:13 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vida_zecovi
Zečić
Zečić

PostPostao/la draganB » pet ruj 18, 2009 22:24 pm

altan je napisao/la:super je gajba..
dragane jesi ti to radio u sketchupu? :D

jes :)
draganB
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega