može jedan savjet...
Naime, prvi susret Lili (7. mjeseci) i Lolipopa (2 mjeseca) - obje ženke (to smo tek nedavno saznali) nije dobro prošao, najviše mojom krivicom jer se nisam dostatno informirala. Lili (koja je tada taman bila luda od hormona i puberteta) je odmah napala i ugrizla Lolipopa, to je bilo strašno za vidit. Ne ponovilo se više nikad brrrrrrrrrr
.gif)
, ali samo da se zna Lolipop je dobro
U međuvremenu je Lili sterilizirana ima jedno 15-tak dana i vide se velike promjene u ponašanju, mirnija je, daje se mazit itd. Nedugo nakon sterilizacije, počela sam kavez sa Lolipopom stavljat u dnevni boravak gdje ona boravi. U početku je grizla kavez, vukla ga, pokušavala je i malenu ugristi preko kaveza. Ali kako dani prolaze više nije agresivna, ne mogu procjenit da li je liže, ali kad se preko kaveza približe jedna drugoj Lili kao da je (neznam kako bi se drugačije izrazila) čoha - kao kad se majmuni timare tražeći bubaje.

Još koji put zna pokušati ugristi, ali vrlo rijetko i nije više toliko ni zainteresirana za Lolipopa. E sad kako se meni uvuka strah ukosti od prvog Lilinog napada, jako se bojim pokušati pustiti ih zajedno.

Da li mi možete pomoći i reći prema vašim iskustvima, a prema opisu ponašanja, da li je došlo vrijeme da pokušam i kako??
Niko od mene nebi bio sretniji kad bi se njih dvi složile