Krcko luduje, sta mu je?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la tina_sb21 » uto ožu 25, 2008 1:22 am

zekili je napisao/la:ne znam kako da ti odgovorim na ovo pitanje..no opce je poznato da je pijesak opasan za respiratorni sustav

Neznam ni ja sada da mjenjam ili šta več??? :hm: Pokušala sam za prvi put tek kada sam ga kupila onu piljevinu a nedaj Bože..strašno kud svakud ima po stanu kud se i njemu ljepi po nogicama...ma odvratno....onda sam tu čitala te neke klipove kako se ve zove..otišla sam u pet shopu i nema... :ljut: naarvno to sam i očekivala....evo na pjesak ide več 5 mjeseci...ali sada si postavljam sama pitanje...za sada nije ništa bilo...ali šta ako pokuša progutati??? :omg: neznam nisam ni sama pametna šta da radim..... :huh:
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » uto ožu 25, 2008 13:44 pm

moj debeli je isto razmazen.

i njemu ponekad dode nesto, pa pocne sve razbacivati, piljevinu baca van, iz zdjelice istrese hranu pa onda baca zdjelicu, pa grebe i grize kavez i tako.

pustim da ga prode, onda pocistim. ponekad (ako jos nije potpuno podivljao) pomazim ga pa se smiri.

mi imamo 3 rupe u zidu (srecom imamo super gazdaricu koja jos nije nista na to rekla). nama je prestao raditi rupe kad smo mu kupili mineralni kamen. sad ja ne znam jel tvoj to smije jos s obzirom na starost. to moras pitat nekog drugog.

a sto se tice toga da stoji u kavezu 10 min nakon sto ga otvoris, i to moj radi u zadnje vrijeme. ako mi se bas zuri i moram mu ocistit kavez brzo onda ga iznesem van, ali u vecini slucajeva pustim njega da odluci kad zeli izaci. ako nece van ne mora, to je njegov izbor. ali cesto cim ja odem iz kuhinje (tamo drzimo kavez) on dode zamnom jel ne voli biti sam.

a to da ti nikad nece sam doci...moras cekati. sjedni na pod i samo ga promatraj. doci ce on. znatizeljni su ti oni jako i bude dosao. moj ako ga nitko ne ferma skoci na kauc kod nas, ali se nece tamo maziti nego nam govori da sidemo s njim na pod.

malo poduzi post, ali brijem da ce pomoci.
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan