Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

. Prvo je da se njih dvoje dobro slože i da se ne tuku, ona je sterilizirana, tako da nema opasnosti od malenih zekića, tako da... Samo da se dobro slože, a kasnije sve ostalo
.

što prije kastracija

altan je napisao/la:Nisam sigurna koliko ce se moc slozit kad njega operu hormoni kad ju vidi

. On ju još uvijek ne napada niti želi tako nešto od nje. Ne znam kako će se složiti, ali ona je užasno agresivna kad ga vidi, a on nije... Ne znam da li će sve na kraju biti ok... 

MissKiky je napisao/la: - čim je došao - ušao je u njen kavez, a ona ga je napala, s tim da joj on nije ništa napravio. Ne znam kako će se složiti, ali ona je užasno agresivna kad ga vidi, a on nije... Ne znam da li će sve na kraju biti ok...

odvojite ih sad dan dva, pa ispočetka upoznavanje, prvo nek malo ponjuše jedan drugome kaveze (ali jedan po jedan!), pa neka se malo preko žice njuškaju, imate sve upute na upoznavanju... neki se zavole odmah, nekima treba malo duže, ali uglavnom bude u par dana sve oke, ali najgore što možete napraviti je odjednom strpati oboje u kavez pa nek si misle šta je sad to 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.