Beca ide na sterilizaciju:(

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Re: Beca ide na sterilizaciju:(

PostPostao/la Emma » pon stu 14, 2011 1:33 am

Evo došla kući i dočekalo me predivno iznenađenje :nowink: ...20 i više komada,nisu neš veliki al tu suuuuu :zeko2:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la Emma » pon stu 14, 2011 22:07 pm

Zna li neko oće nju bubati vađenje konaca :zeko4: i kako će se to izvesti bez anastezije :zeko10:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la mala_zečica » pon stu 14, 2011 22:25 pm

moje decke nije ništa bolilo, bili su jako mirni. jedino što im je smetalo je bilo to što sam ih držala.. a sad kako je kod cura, nemam blage.
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pon stu 14, 2011 23:24 pm

nece je bolit ako se njezno napravi..primit ces je da se vidi trbuh i veterinar ce lagano izvuci konce..Moci je Saša vadio konce..cijelo vrijeme je s njom pricao i napravio je to jako njezno :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Emma » uto stu 15, 2011 0:14 am

Ona je to sad sama skoro počela vadit,vidim ja nešto joj na ustima(ispod kreveta je bila)nešto žvače.KAD ONO FLASTER ODLJEPILA jedan dio,sva sreća nije došla do konca pa sam ponovo zaljepila(pokušala sam stavit najlonku pa nije to uspješno,sutra moram mrežicu nabavit)Jako smo se namučili sad mi suze dođu,a bila je tako dobre volje i super se oporavila :sad: :sad: :sad: Nadam se da mi ovo sve neće zamjerit i počet me mrzit,kad joj želim najbolje, a ona možda sad umisli da joj želim naudit jer prezire da je netko dira tamo di njoj ne paše :sad:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la ars » uto stu 15, 2011 1:32 am

Sad je tak svejedno šta ona misli, bitno je da joj pomogneš, ti si čovjek, ona je zec - ti si odgovorna za nju i pusti sad suze i dramu, kasnije to stigneš. Stavi čarapu (ili nešto drugo elastično) na to i pazi stalno da ne napravi rupu i potrga to. Ako treba pazi cijelu noć, bitno je da ne počupa konce jer bi moglo biti svega do sutra.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Emma » sri stu 16, 2011 21:00 pm

Ma znam,ja sam joj sama htjela davat terapiju,ali mi nisu htijeli dati inekcije za doma...nije meni ništa problem,ža mi je al sve će doći na svoje mjesto,jaka je to zečetina i brzo zaboravlja :zeko7: sutra skidanje šavova,nadams e da će bit mirna kolko toliko :zeko2:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » čet stu 17, 2011 8:25 am

Kako tako brzo skidanje šavova? Zar nije prije dva dana bio zahvat?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Emma » pet stu 18, 2011 14:07 pm

Operacija je bila 10.11.Jućer smo trebali ić skidat šavove ali nisam stigla,rekli su mi u Bubi da nije problem,pa ćemo danas to obavit.Sad sam ju malo prala i pogledala sam, dole je sve super zaraslo :nowink:
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sub stu 19, 2011 1:26 am

Emma je napisao/la:Operacija je bila 10.11.Jućer smo trebali ić skidat šavove ali nisam stigla,rekli su mi u Bubi da nije problem,pa ćemo danas to obavit.Sad sam ju malo prala i pogledala sam, dole je sve super zaraslo :nowink:

sta je bilo sa flasterom koji je bio preko? sta si prala?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Emma » sub stu 19, 2011 14:13 pm

Flaster je bio malo odljepljen,oni su ga tamo maknuli.Jako se linja pa ja malo skvasim ruke i prođem preko cijelog krzna i tako par puta dok ne maknem suvišnu dlaku.Bila je jućer na skidanju šavova i to je bio jedna potez koji nije ni osjetila valjda,trajao je kraće od davanja pikice :wink: Ona ima skrudanu dlaku sastrane kraj vrata,jel se tu daje neka pikica pa je to ostalo ili :zeko10: ,jako je tvrdo,a njih sam zaboravila pitat.
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la Foxy » uto stu 22, 2011 11:54 am

Ako je to što je tvrdo kao neka manja nepravilnost na koži, znači nije veliko, moguće je da je prilikom davanja inekcije, mala količina sadržaja inekcije završila na koži, a ne pod kožom i to je zbog toga. Nakon nekog vremena će se to povući. U svakom slučaju prati, ako se počne mijenjati, obavezno veterinaru na pregled...
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Emma » uto stu 22, 2011 20:17 pm

Oprala sam joj to,beca je super...kao da nije bila na operaciji...pusa svima,hvala na savjetima :zeko8:
Emma
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan