Ovako, budući da imamo mogućnosti, i budući da mislim da je Lola sad dovoljno opuštena nakon svih trauma koje je prošla, odlučili smo joj nabaviti novo društvo. danas sam od naše Renate kupila predivnog malog lavljeg kunića, starog 11 tjedana, sa divnim razigranim karakterom. Pustila sam ga malo po sobi čim sam došla doma s njim, dok je Lola bila u kavezu. Inače su vrata sobe često otvorena i smatra se da je njihov cijeli stan, ne samo moja soba. Nakon toga sam pustila Lolu (sterilizirana je) da malo pošnjofa novu situaciju, i nije bilo problema. Pošto vidim da im ide jako dobro odlučila sam vidjeti kako stvari stoje pa sam ih pustila da provode vrijeme zajedno u sobi koja je puna skrovišta, velikog prostora, s otvorenim kavezom. Rezultat: mališ joj je odlučio dati par pusa odmah u početku što mu je pustila, ostatak dana ili leže svako na svom prostoru ili se lagano natjeruju, dominacije i agresije nema, Lola doduše malo rokće i grinta kad joj on prilazi s leđa, valjda misli da on pokušava uspostaviti dominaciju, ali osim toga sve super. Evo upravo leže kraj mene, svaki s jedne strane stolice i gledaju se.
Vidim na Loli da nije baš ludo zaljubljena odmah, uopće mu ne prilazi nego on njoj isključivo, ali kod nje koja je inače šefica i mala ljutica očekivala sam da ću ih morati držati odvojene dosta dugo. Valjda zato što je ona i starija (4 godine) pa nije raspoložena za neke dječje igrarije i naskakivanja. Eto, zaista mi izgledaju kao da je sve super. Jedino kuglica ima posvuda, jer sad on obilježava novi teritorij, a ona "popravlja" za njim
Noć će provesti odvojeno, preko rešetki će se moći šnjofati i gledati, ali ih baš ne bih pustila skupa bez nadzora, to ćemo ipak provodi po pravilima upoznavanja. Pišem ovo da ako imate kakav savjet ili mislite da griješim što su ovako brzo zajedno slobodno napišete.
Inače sam presretna jer će i ona valjda napokon uživati u društvu svoje vrste, bez trauma i tuče.
Mališ se super prilagođava, sve mu se sviđa, pojeo je puno sijena, kakao u svom wc-u... Naravno planiramo ga sterilizirati čim bude dovoljno star za to.
Ponavljam, jedini simptom upoznavanja su ti Lolini zvukovi, kao prigušeno roktanje i škripanje, ali pretpostavljam da je to normalno...
Super je što je on odvaljen karakterno (ima jako specifičan zecoples

pun nekih latino koraka i zabacivanja kukova lijevo desno) i jako mazast, mislim da njemu nije do dominacije, pa će ju pustiti da ona šefuje kad joj je to već toliko bitno