Twito trazi devojku iz Srbije !!!

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Twito trazi devojku iz Srbije !!!

PostPostao/la Mary » uto sij 18, 2011 20:55 pm

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa :zeko8: Drago mi je da je sada sve dobro !!!
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » uto sij 18, 2011 21:11 pm

Viktorija je napisao/la:Aska sa bracom (Crno-beli Pepe je udomljen u Ubu, a beli bata je ostao u Beogradu)
slika

Meli kad je bila mala:
slika

jaoooo, ovaj braco je isti moj fiffy :ujea:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » uto sij 18, 2011 21:29 pm

Viktorija je napisao/la:Aska je neobicna po nekim navikama, ali izgleda obicno, to moramo priznati.

Ma sta obicna!!! hoces da te :lol: :belj: ;D Preprepreslatka je, kao mali andjeo! Joj ak jednog dana budem imala kucu imat cu milion malih belih zeka ;D A tebi bi Mary bilo dobro da uzmes ASKU, jer ce se Twito pored nje bas isticat, zamisli bijelo-narandzasti par :luv: nece se znat tko je ljepsi :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » uto sij 18, 2011 22:31 pm

Askicaaaaaaaa :srce: :srce: :srce: :srce: :srce: MIsica moja preprelepaaaaaaa!!! Kada se udomljavao bata bili su kod mene nekoliko dana. Bata je odmah otisao, pa je Askica ostala sama kod mene i bas me je odusevila. Izgleda kao obicni beli zeko, ali je Luuuuuuuudaaaaaaaaaaaa!!! A jako volim takve zeke.
I nije istina da ne voli da se mazi nego verovatno kod Viktorije ima puno "posla" - citaj druge zeke, puno prostora (veliki stan) i svasta nesto pa nema vremena cura :zeko7: :zeko7:
Ma sate sam provodila sa njom u kupatilu i toliko se radovala i mazila da sam je na kraju vratila Viktoriji i rekla da je steta da se udomi koliko je posebna i neobicna da bi mogla da je ostavi sebi.
Pokusat cu da stavim neke filmice na you tube ali kada se otvori posebno teba za nju. Ludacu moju :zeko3: :zeko3:

Mary je napisao/la:Kilo , zecevi iz Hrvatske su moja tiha patnja .... Prelepiiiiiiiii ... A i u Beogradu nema mnogo (bar na forumu) lavljih glava koje su za udomljavanje ... Ako znas nekoga ko bi mi dao lavlju glavicu , da je otprilike stara kao Twito , javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Super sto Twito ide na kastraciju tako da ce moci da uziva u drustvu curice. Sto se tice onog sto sam napisala da "ako treba dovescemo je i iz Hrvatske", to sam napisala zato sto kod nas ima jako malo zenkica za udomljavanje, tacnije, osim ove bele zebrice iz Pet shopa koja zivi u groznim uslovima,nema ni jedna.
Sada se situacija promenila tako da nije u redu da udomljavamo zeke iz daleka dok ovde imamo za udomljavanje dovoljno.
Dakle, osim sive, koja kao sto je Viktorija napisala ima problem sa zubima, u ponudi su Aska i ova devojcica koju cu za sada zvati Zebrica
slikaslika

Evo editujem jedan snimak malene Aske, ludica je bila toliko razdragana da mi je bas uveselila te dane. Zvala sam je tada Milka jer nije imala ime, i naravno kao i vecina zeka, kada se ukljuci kamera kao namerno nece da se ludira onoliko koliko se ludira kada je ne snimam :zeko7:
I da, ludica je velika jurilica, mazilica, radosnica je kada ima drustvo, radoznalica...ma zaista je sretan onaj koji je bude imao!
http://www.youtube.com/watch?v=UX1CVpxJvnY
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mary » sri sij 19, 2011 0:43 am

Hhahahahaha , Aska je ko struja .. Ne znam , zaista bih zelela da nadjem neku chupavicu za mog chupavca :zeko5: Nije sablja za vrat , valjda ce se neka pojaviti ... Ne bih da kupujem , prvo , premalene su , drugo nikad ne bih uspela da budem 100 posto sigurna koji je pol ... I zamislite samo koliko dugo bi morali biti odvojeni dok ona ne poraste ... :lud:
Uh... Ceo dan razmisljam o svemu ovome ... I naaaadam se nekoj lavljoglavki ....
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » sri sij 19, 2011 14:46 pm

Mislim da bi bilo u redu da udomiš neku koja je već sada u "ponudi" jer i one sirotice žele da ih netko voli
Osobno navijam za Zebricu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mary » sri sij 19, 2011 16:14 pm

zeko Simba je napisao/la:Mislim da bi bilo u redu da udomiš neku koja je već sada u "ponudi" jer i one sirotice žele da ih netko voli
Osobno navijam za Zebricu

Ne bih udomila Zebricu zato sto nisam spremna da je pripitomljavam . Ona zivi u ko zna kakvim uslovima i verujem da je u losem psihickom stanju :sad: Ne smatram sebe dovoljno jakom za to :sad: Vise bih volela da je uzme neko ko je iskusniji sa takvim zekama kao sto je ona ... Ja nisam nazalost :sad: Nadam se da razumete to .
I zaista , zaista , ponovo kazem , zelim lion head zeku .
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » sri sij 19, 2011 18:13 pm

Ok . Nova vest . Vet kod koga kratimo zubice , jedini u Nisu koji je opremljeniji i bolji od drugih za kastraciju trazi sve ukupno 70 E . On je dosta kastracija radio , kaze , i po njegovom objasnjenu stekla sam utisak da zna o zecevima posto nije lupao gluposti tipa da trebam da izgladnjujem zeca itd. Imaju i inhalacionu anesteziju , ali ljudi moji 70 E je premnogo . Nikada necu imati te pare . Ostali kod kojih sam isla ili ne rade kastracije ili nemaju pojma !!!! :sad: Mnogo sam razocarana i tuzna i uopste ne znam sta da radim ......
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnyema » sri sij 19, 2011 18:22 pm

strpljenja.. vjerujem da ne treba s nicim nagliti.. :zeko3: :zeko3: :zeko3:
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » sri sij 19, 2011 18:35 pm

koliko se naplaćuje u zg? isto tako nekako, mislim... 350kn (50 eura) za cure, nešto manje za dečke? je, puno je to...

Mary je napisao/la:
Ne bih udomila Zebricu zato sto nisam spremna da je pripitomljavam . Ona zivi u ko zna kakvim uslovima i verujem da je u losem psihickom stanju :sad: Ne smatram sebe dovoljno jakom za to :sad: Vise bih volela da je uzme neko ko je iskusniji sa takvim zekama kao sto je ona ... Ja nisam nazalost :sad: Nadam se da razumete to .
I zaista , zaista , ponovo kazem , zelim lion head zeku .

nisam ni ja bila spremna na Lolu i masu puta razbijam glavu da li će me ikad zavoljeti kako spada, ali da znaš kako je lijepo vidjeti bilo kakav napredak na takvim zekama, i da znaš samo koliko njih može izvući ljubav partnera iste vrste... neću te forsirati, ali morala sam napisati, pošto znam doista kako je imati istraumiranog zeku, moja je prošla izbacivanje na balkon, dva doma (u drugom joj je, istina, bilo predivno, ali nije zaboravila traume iz prošlosti), još ima 4,5 godine... ne treba nikakva posebna dresura ni iskustvo, samo strpljenje i ljubav.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri sij 19, 2011 21:18 pm

Eto pozivam te da dodjes u Bg kod mene i kastriras zeku. Ovde je kastracija kod Vlade 25e i sa putem ce te kostati manje nego u Nisu.
Put nije dalek, mislim bar za mene koja sa zecovima prelazim 500 km do Crne Gore dosta cesto, mislim da ti treba tri sata. Ostanes kod mene dok se ne oporavi...
Imas i tu soluciju, razmisli. Naravno dogovorimo se kada obe budemo mogle.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mary » sri sij 19, 2011 21:35 pm

Klio je napisao/la:Eto pozivam te da dodjes u Bg kod mene i kastriras zeku. Ovde je kastracija kod Vlade 25e i sa putem ce te kostati manje nego u Nisu.
Put nije dalek, mislim bar za mene koja sa zecovima prelazim 500 km do Crne Gore dosta cesto, mislim da ti treba tri sata. Ostanes kod mene dok se ne oporavi...
Imas i tu soluciju, razmisli. Naravno dogovorimo se kada obe budemo mogle.

:medo: :bighuug: Divna si ! Ne znam . Ne mogu da nadjem dovoljno lepog smajlija :zeko2:
Po nekad mi je zaista krivo sto zivim cak u Nisu ... Izguglovala sam jos pet vet stanica u Nisu , od kojih jedna ima nenormalno dobre preporuke (i kazu da su najbolji za male zivotinje)
Iskreno se nadam da cu naci nesto prostupacno a sigurno i dobro za moju bebu . Ako ne nadjem , sto vrlo lako moze da se desi obzirom da je ovo glupi Nis, nista mi drugo ne preostaje nego da ga kastriram u Beogradu . Bar ja ne vidim drugo resenje . Problem bi bio oko mog ostajanja u Beogradu , zbog obaveza , ali mozda bi i to uspela da sredim , recimo ako dolazim u BG nekom drugom prilikom pa da tad iskoristim itd. O tome cemo pricati , ako do toga dodje . Hvala ti puno na pozivu !!!! :zeko3: Zaista ne mogu da verujem koliko divnih ljudi na ovom forumu . Veliki poljubac za tebe i za Dharmu koja mi je puno pomogla oko mnogih stvari i koja me je slusala u meni teskim trenutcima sto se Twita tice !!!! :zeko3: :zeko3: :zeko3:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Katarina » sub ožu 05, 2011 13:16 pm

Wow! Aska je lijepa, al Meli mi je stvarno predivna.... :zeko3:

P.S. Malo sam skrenula s teme, al morala sam komentirat :)
Katarina
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan