Moderator/ica: Lady Stardust
Viktorija je napisao/la:Aska sa bracom (Crno-beli Pepe je udomljen u Ubu, a beli bata je ostao u Beogradu)
Meli kad je bila mala:
Viktorija je napisao/la:Aska je neobicna po nekim navikama, ali izgleda obicno, to moramo priznati.
Mary je napisao/la:Kilo , zecevi iz Hrvatske su moja tiha patnja .... Prelepiiiiiiiii ... A i u Beogradu nema mnogo (bar na forumu) lavljih glava koje su za udomljavanje ... Ako znas nekoga ko bi mi dao lavlju glavicu , da je otprilike stara kao Twito , javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zeko Simba je napisao/la:Mislim da bi bilo u redu da udomiš neku koja je već sada u "ponudi" jer i one sirotice žele da ih netko voli
Osobno navijam za Zebricu
Mary je napisao/la:
Ne bih udomila Zebricu zato sto nisam spremna da je pripitomljavam . Ona zivi u ko zna kakvim uslovima i verujem da je u losem psihickom stanjuNe smatram sebe dovoljno jakom za to
Vise bih volela da je uzme neko ko je iskusniji sa takvim zekama kao sto je ona ... Ja nisam nazalost
Nadam se da razumete to .
I zaista , zaista , ponovo kazem , zelim lion head zeku .
Klio je napisao/la:Eto pozivam te da dodjes u Bg kod mene i kastriras zeku. Ovde je kastracija kod Vlade 25e i sa putem ce te kostati manje nego u Nisu.
Put nije dalek, mislim bar za mene koja sa zecovima prelazim 500 km do Crne Gore dosta cesto, mislim da ti treba tri sata. Ostanes kod mene dok se ne oporavi...
Imas i tu soluciju, razmisli. Naravno dogovorimo se kada obe budemo mogle.
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.