Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

(to kad ti đuro jede kad se donese hrana, a molly tad recimo kopa ili trči po sobi i dok se ona sjeti jest on je već pojeo, a da bi onda dala njoj, moram opet i đuri dat jer će joj inače on otet iz usta
)
Pafi je prije uvijek bio zaokupljen nečim drugim ili malo pogricka i ostavi za poslije ali kad je skužio da poslije te hrane nikad nema jer Csilla sve to smaže počeo se natjecati s njom tko će prvi pojesti.
Ako večeras ne bude nevrijeme već bi mogli imati veliko otvorenje!
) ali me je Marta preduhitrila i dala novu ideju; u transporteru (otvoren, samo ona donja plastika) joj držim jedan jastučić i seno, i jutros je toliko kopala po tome, izbacila seno, prevrnula jastuk, opšti haos, ali šta ćeš kad voli kopanje
možda možeš tako nešto da probaš. malo se seno lakše počisti nego zemlja, a oni se svakako "istroše" ...
), možda joj sad Pafi daje neki vizualni balans.
A već sam pokušavala sa sijenom u kutiji (ali ga je na kraju jela i piškila po njemu
) i s raznim krpama koje sam im dala, ali njih samo gricka. Zemlja mi je zadnja nada. 

Još! 

Išla sam potražiti slikice nakon što si rekla da Nera liči na Pafija, stvarno su slični! 

Bonus slika: http://oi45.tinypic.com/2a6rukw.jpg
pa bas te dugo nije bilo sa slikama vidim zadnji post odavno je bio. Ajde tih ekstra slikica da bude ubuduce malo vise
puno poljubi tvoje preslatke zekice

nadam se da sljedeci put neces cekati probleme da bi stavila koju slikicu, bas sam se znala pitati di ste.. drago mi je da su prosli problemi s Pafijem. sad kad se sredi probava, pravac na sterilizaciju 

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.